Blått med jordgubb.


Idag ska vi och simma med skolan, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Visst, det är jättekul att simma och så, men sen har vi jättekort lunch efteråt och man ska hinna torka håret och sminka sig.. Nåja, det ordnar sig nog.
Idag blev min outfit:
◊ Blå topp, TOPSHOP
Jordgubbshalsband, hemmagjort
◊ Ullkofta, Vila
◊ Svarta jeans, Cheap Monday
+ Babyrosa naglar

Nu ska jag gå ut med hunden och sen åka till skolan. 
Bye.

Nyanser av grått.


Idag har varit en bra dag måste jag säga. Fått tillbaka prov och haft laboration(men slipper göra lab.rapport!). Härligt,härligt.
Idag blev det:
◊ Grå klänning, sytt själv
◊ Leopardmönstrad kofta, H&M
◊ 2 par leggings, Lindex och H&M
+ Babyrosa naglar

Såg idag att den nya Masterpiece Max(tror jag den hette) kommit ut, så jag tror ska köpa den nu i dagarna. Måste testa den, eftersom den vanliga Masterpiece är så bra.
Nu måste jag verkligen ääta. Grymt hungrig efter denna skoldag.
Bye.

Kvällens kreation

169346-168
Ikväll satt jag och läste i min pocketbok, och kom på att jag inte ville att den skulle bli sliten sen när jag ska ha den i skolväskan hela tiden, mosad bland andra böcker. Därför sydde jag ett litet "pocketboksfodral" till den. Sydde på ett sidenband i mitten av fodralet så att man kan ha det som bokmärke och dekorerade med lite svarta pärlor.
Nu måste jag sova. Är trött. Men först kanske det blir lite tedrickande som kvällsfika.
Trevlig kväll!

Dagens underbara fynd


Idag efter skolan gick jag till Åhlens för att köpa en bok på engelska, som jag ska läsa på engelskan och sen skriva recension på. Det blev Shopaholic Abroad.

Sen gick jag runt och tittade lite, och fick syn på dem, stövlarna. Jag brukar vara kräsen när det gäller stövlar, men föll direkt för modellen som jag tycker är lite Chloé-liknande på något sätt. Till min förtjusning fanns de i min storlek, 38, och passade! Priset, 499 kr, var nedsatt till halva reapriset, 150 kronor! Så nu äger jag ett par svarta stövlar med klack, för första gången i mitt liv, tror jag.
Nu ska jag äta sorbet med kaktus- och citronsmak.
Bye.

Outfit, måndag.


Nu har jag suttit i en och en halv timme bara för att komma in på blogg.se helt och hållet. Nu har jag äntligen lyckats, vilket ni säkert märkt. Idag blev det dessa kläder och accessoarer som fick pryda min kropp:
◊ Lång t-shirt med rosettdetalj, H&M
◊ Ullkofta, Vila
◊ Halsband med nyckelpigeklocka(var fr. början en nyckelring), present från pappa
◊ Jeans, Miss Sixty(Eden)
◊ Pumps med "rosett" fram, Bruno Magli(vintage)
+ Babyrosa naglar

Nu ska jag i mitt redan frustrerade tillstånd försöka lägga upp bilder på dagens inköp.


Dagens två skapelser.

169346-162169346-161
Hemkommen från auktionen, där jag inte hittade någonting, satte jag mig med leran. Blev en liten jordgubbe med silverprickar och ett ägg. Bilden på ägget blev lite suddig, men ja.. Riktigt glossiga blev de iaf också, med hjälp av lite hederligt nagellack.
Nu ska jag bara gå och sätda upp efter mig, the hard part. Jag HATAR verkligen att städa.
Bye.

Dagens.

169346-160
Idag blev det:
- Svart linne, H&M
- Brunt linne, Jc(själv sytt på rosetten)
- Jeans, Cheap Monday
- Pumps, Bruno Magli(vintage)
- Pärlhalsband runt handleden, mammas gamla
+ rosa naglar

Nu ska jag på auktion med farmor och farfar.
Bye.

Mindre text? Help..

Jag undrar, vet någon hur man ändrar textstorleken på texten i inläggen? Jag tycker texten på min blogg är så stor och skulle vilja göra den lite mindre. Har fixat headern men har inte kunnat klura ut hur man ändrar texten. Hjälp mig!

Vad ska hända idag?

Ja, idag blev ju söndag för ca 11 minuter sedan och här sitter jag, pigg som en lärka, eller vad man nu säger? Det känns rättså störande men samtidigt trevligt på något sätt. Gästerna har åkt och brulépuddingen är uppäten och det är en ny dag. Tycker melodifestivalen var ok och att de rätta låtarna gick vidare. Men nu till vad som egentligen var ämnet här då.
Idag ska jag:
- Äta en riktigt nyttig frukost
- Tänka på att jobba matte
- Ignorera mina tankar på att jobba matte
- Åka med farmor och farfar på auktion och hoppas på att hitta det ultimata fyndet(eller fynden!). Typ antika solglasögon och gärna en väska också. En Birkin helst, om jag får be.
- Vara frisk från förkyldningen. Jag kan ju hoppas iaf.
- Lägga en ansiktsmask, because I'm worth it.
- Äta citron- och kaktussorbet, min favoritglass just nu.
Mer kommer jag inte på just nu. Självklart ska jag ju blogga, läsa bloggar och sånt
 nödvändigt.


Elin filosoferar + mat

169346-154
Nu har jag tänkt och kommit på något som jag funderat över länge. Det heter väl intervju, och inte interjuv? Eller har jag helt fel? Whatever.
Nu ska vi i alla fall snart få besök och äta magochutney-gryta med fläskfilé(på bilden). Och till efterrätt: brulépudding, min favorit! Gottgott. Ikväll blir det väl att titta på Melodifestivalen och äta godis.
Hur ska ni tillbringa denna lördagsafton?

Nyckelpigsprydd.


Igår blev det inget bloggande alls eftersom jag var sjuk och det kändes som om jag blivit slagen med sju hammare i huvudet. Men idag mår jag bra! Idag bär jag:
◊ Halsband med nyckelpigsklocka(var från början nyckelring), present från pappa
◊ Topp i blått, TOPSHOP
◊ Smalt rosettskärp i lack, H&M
◊ Stickad kjol, fyndad i någon affär för 20 kronor för 2 år sedan
◊ Svarta tights, TOPSHOP

Nu ska jag tömma diskmaskinen så att ajg inte glömmer det(vilket brukar hända).
Bye.

Lite svart & rosa - väskpåse


Har tillbringat denna eftermiddag framför symaskinen vilket ledde till skpandet av en lite påse/väskapåse. Roligt roligt! Den är sydd i ett svart tyg och "fodrad" med ett rosaaktigt.
(Bilden är très otydlig, men det får ni leva med :P).

Nu ska jag äta spagetti och fundera över fler saker man kan göra som insnöad.
Take care.
Bye.


Hemmagjort.


Idag är det (citerar Rapport) "snökaos" här i Skåne. Och visst snöar det. Vi har ungefär 50-70 cm snö i trädgården, så pappa coh systern har varit duktiga och skottat. Jag är lite smått arg eftersom jag ville åka till Nova idag, Topshop kallar liksom på mig. Men eftersom den där plogbilen ignorerade vår lilla gata kommer vår bil ingenstans. Perfekt. Precis perfekt.
För att glädja mig själv blev det denna klädsel:
◊ Bastopp, H&M
◊ Chilihalsband, hemmagjort
◊ Hängslekjol, sytt själv
◊ Klocka, DKNY

Och en hårsnodd.


Känns lite konstigt att inte ha bloggat idag, har i stället ätit på restaurang med pappa och syster och sedan hälsat på min lilla kusin. Får blogga desto mer nu ikväll.
Dagens:
◊ "Klockblomshalsband", Pilgrim
◊ T-shirt, Hollister
◊ Jeans, True Religion
+ en hårsnodd kring armen, man vet aldrig när man behöver en...

Detta är alltså den outfit jag tog på mig när jag kom hem, eftersom min andra var blöt och kall sen jag gick i snön. Ja, vi har ju fått snö här idag. Lite tråkigt tycker jag eftersom vårkänslorna börjat komma fram. Men det får väl gå, antar jag.

Klänningar; MBMJ


Mina tre favoritklänningar från Marc by Marc Jacobs. Inte världens lättaste val, men här är de iaf:

1. Bomullsklänning(t.v.) i ljusblått med mörkblå prickar. Känns perfekt i vår då man har sett många jeansplagg. Vacker voluniös modell med puffärmar och söt liten krage.
2. Klänning med fina detaljer såsom volanger och knappar. Själv hade jag burit denna utan skärp med ett par svarta stuprör under, eftersom jag tycker hela raden med knappar ska synas.
3. Dennaskira klänning(t.h.)  i 100% silke är så underbar att jag nästan vill äta upp den. Så fantastisk med rosetten i halsen som pricken övet i:et.
Bilder: Shopbop

Tillbaka hemma.


169346-139
Har som sagt varit på Swedala Quality Outlet idag, men hittade inget. Visst var där många fina saker(de flesta svarta, såklart), men jag kunde bara inte bryta mitt "köpförbud". Där fanns söta kläder från Rules by Mary, jeans från Miss Sixty och fina bastoppar från Koola Anna. Och där fanns även vita Victoria Beckham for R&R jeans. Själv är jag dock varken speciellt förtjust i vita jeans eller VB-jeansen.

Nu är klockan 19.00, och jag ska sätta mig vid symaskinen, och samtidigt tina upp semlebullar i mikron. Hoppas vi har någon grädde hemma bara... Jag brukar äta semlor som de är, först locket som jag doppar lite i grädden och sen äter jag underdelen som den är, med all grädden på.
Hur brukar du äta semlor?

Bild härifrån

.


Rosettskärp idag.


Idag ska jag och H till Swedala Quality Outlet. Hoppas på att fynda lite.
Kläderna som pryder mig idag:
◊ Pärlahalsband, mammas gamla
◊ Grå bastopp, H&M
◊ Rosettskärp, hemmasytt
◊ Jeans, Miss Sixty(Eden)
◊ Väska, vintage
+ svarta naglar

Trevlig eftermiddag!
Bye.

Jordgubben.


Här kommer den efterfrågade bilden på min (hemmagjorda) jordgubb. Var lite svårt att fota då den är glansig, men det blev som det blev.

Nu ska jag dricka varm choklad och fundera över en annan parkas, även fast den svarta fanns i storlek 6 nu(tack för tipset ändå Elin!). Föräldrarna var nämligen lite svåra att övertala då den ju faktiskt kostar nästan 2000 kronor.
Bye.

Första dagen på lovet - outfit


Idag är det första dagen på lovet och jag ska bowla med systern, kusinen och farmor och farfar. Superkul ska det bli.
Dagens:
◊ Jordgubbshalsband, hemmagjort
◊ Blå top, TOPSHOP
◊ Svarta jeans, Cheap Monday
+ Svarta naglar

Byebye. Hejdå. Auf Wiedersehen.

Kjolen.


Nu kommer bild på kjolen som syddes igår. Bilden är tyvärr inte speciellt bra, fy vad jag hatar att fotografera mönstrade plagg. Mönstret blir liksom inte riktigt som det är i verkligheten. Så det får ni som sagt ha överseende med.
Kjolen är smått veckad både fram och bak och har en linning(om detta inte syns på mitt "otroligt proffesionellt tagna" foto).
Nu ska jag äta frukost.

Nysytt.



Ikväll har jag som sagt sytt lite. Det blev en kjol och ett skärp. Skärpet var dock det enda jag fick på bild innan batteriet i kameran var totalt slut. Den bara slocknade. Så typiskt. Kommer en bild på klänningen imorgon i stället, så titta gärna in då.
Skärpet med rosett är sytt enligt Almas beskrivning, i ett tjockt tyg. Blev riktigt nöjd faktiskt. Blir nog att ha på sig det imorgon när jag ska iväg och bowla med systern, kusinen och farmor och farfar.

Vad ska ni göra imorgon, första dagen på lovet?

Simple but nice.


Dagens:
◊ Sjal, okänt ursprung
◊ Vit lång t-shirt mde rosett, H&M
◊ Leggings, TOPSHOP
+ neonrosa naglar

Symaskinen väntar.
Bye.

Tråkigt, roligt och neutralt.

Dagens tråkiga: 
- Jag lyckades inte hitta de Wayfarer-liknande solglasögonen i förrådet. Detta är väldigt synd eftersom jag säkert tillbringade 20 minuter åt att flytta ut saker bara för att kunna tränga in mig i förrådet och ytterligare 20 minuter för att hitta lådan som jag trodde de skulle ligga i. Men nej.
Dagens neutrala: 
- Att titta på möbler var inte något som jag tyckte var speciellt roligt eller tråkigt - neutralt alltså.
Dagens roliga:  
- Jag vann ett katthalsband i Käthe's tävling!
- När vi var hos underbara farmor och farfar fick vi presenter i form av doftljus som liknade bakelser och badbomber som doftar underbart. Farmor gav mig även tyg som hon inte använde.
- Mamma berättade precis att det blir mat på Max innan bion, vilket gläder mig eftersom jag älskar deras potatisgratäng.

Nu ska jag förbereda mig för bion.
Take care. Bye.


Lördagens.

Idag blev det:
◊ Gult halsband, farmors gamla
◊ Grå bastopp, H&M
◊ Svart sidenband, okänt ursprung
◊ Jeans, Tiger of Sweden

Dagen kommer spenderas åt att åka och titta på möbler, kolla på Natt på muséet och leta efter de där Wayfarer-liknande solglasögonen som inte såldes på förra årets loppis. Hoppas verkligen jag hittar dem!
Bye.

Idag, fredag.

Har även idag varit sjuk. Sov läänge imorse och vaknade med superdupernästäppa och lite ont i huvudet. Huvudontet har gått över nu men förkyldningen är envis, och har krävt flera paket snytpapper.
Dagens:
◊ Klänning, hemmasydd
◊  Leopardmönstrad kofta, H&M
◊  Halsband, farmors gamla
◊  Jeans, Cheap Monday

Resten av dagen kommer förmodligen spenderas framför teven med typ 1 ton godis och näsdukar. Kanske orkar jag sätta mig framför symaskinen, jag får se.

En chili.

169346-106
Innan H kom och hälsade på mig hade jag gjort ingenting. Ingenting förutom att vara lite sådär kreativ. Fick inspiration av Kelly, som gör så otroligt vackra jordgubbshängen.
Detta resulterade iaf i en ugnsstelnad lerskapelse i form av en chilifrukt. Den fick bli en berlock och är lackad med nagellack för den där extra glossigheten.

Nu ska jag värma en "grandiosa minipizza med mozarella". Smaskens!

Kläder idag.

Jippie, nu börjar jag bli lite piggare. Men inte pigg nog att ta på mig helt vanliga kläder, utan dagens blir lite mysbetonad.
Dagens mysiga outfit:
◊ Vitt,ribbat baslinne linne(under koftan), TOPSHOP
◊ Ullkofta, mammas gamla
◊ Sidenband i midjan, okänt ursprung
◊ Jeans, Hollister 
+ på fötterna: randiga dunfötter, eller vad man nu kallar dem.

Nu väntar jag bara på att H ska komma hit.
Bye.

Sjuk och ledig.

169346-103
Åh, så glad jag var igår för att jag skulle ha studiedag idag. Men när jag vaknade imorse kände jag mig inte riktigt kry, inte så trevligt. Så nu sitter jag här i sängen och bloggar.
Klänningen bredvid är från H&M som även fått in jeansklänningarna! Tyvärr är jeansklänningarna redan slut i min storlek, of course. Men den vita på bilden finns fortfarande kvar och lockar mig starkt. Tycker det är så gulligt med den lilla kragen, eller vad man kan kalla den, och knapparna är så söta.
Så nu ska jag väl göra frukost på sängen till mig själv och kurerera min rinnande näsa med nässpray.

Romantiskt rosa.

169346-102
Idag har varit en bra dag. Ja, förutom att jag är förkyld, snuvig i vänstra näsborren och har mosat min lilltå i bordsbenet. Men annars är allt okej. Idag hade jag gärna burit ovanstående outfit, eftersom jag tycker den är vacker och passar till en härlig dag som denna.

♥ Rosa klänning, Manoush
♥ Guldhalsband med hjärta, Julie Sandlau
♥ Kofta med fint mönster, Missoni
♥ Svarta pumps, Stella McCartney

Bilderna är från Net-a-porter där plaggen kan köpas.

 


Dagens.

169346-99
 
Idag  var det skolpremiär för mina Bruno Magli- pumps. Att jag slog i tån imorse så att nageln blev blå var inget som skulle stoppa mig. Det är ju alla hjäärtans dag, och då måste man ju vara finklädd, tänkte jag. Dock har jag haft ont i tån hela dagen..
Det blev iaf:
◊ Pärlhalsband, second hand
◊ Rutig klänning, TOPSHOP
◊ Blågrå strumpbyxor, H&M
+ neonrosa naglar(tack vare min systers gamla Depend-lack som hon hittade i sina gömmor)
Utomhusklädsel:
◊ Svart ullkappa, H&M
◊ Vit halsduk, fått av mamma
◊ Skolväska, Lacoste
Pumps från Bruno Magli, second hand

Glad alla hjärtans dag till alla

Dagens sötaste.


Dagens sötaste blir denna jeansklänning från Debra Rodman. Jag gillar kombinationen med spets och jeans eftersom spetsen "sötar" till det hela. Skärningen är fin och kul med detaljer som stor krage och veckade fickor.
Klänningen finns på Revolveclothing, där bilden är lånad ifrån.

Hjälp mig!


 
Okej, nu ligger det till så här:
Jag gick först in på H&M och hittade den gråa klänningen(som jag suktat efter länge sen jag såg den i silvrig) och sen såg jag den vita på Gina Tricot. Den på H&M kostade 250 kr och den vita från Gina kostade max 200 kr. De är så fina på olika sätt, men jag har bara pengar til en av dem för tillfället. Så den stora frågan lyder alltså; vilken ska jag välja?


Tisdagskläder.


Prov var det även idag och därför fick sjalen hänga med. Biologiprovet gick okej, men ännu härligare var det att vi fick sluta tidigare. Så jag begav mig till Lund och kollade lite i affärer. Inget blev köpt men jag har spanat in ett par snygga Louboutinliknande pumps(i svart lack med 10 cm klack) på Footlight. Kräver dock en viss betänksamhet då de kostar 1600 kr. Och jag har ju köpförbud på svarta kläder/skor/väskor denna månaden ju.. Kanske ska köpa ett par heels i någon fin färg från TOPSHOP i stället?

Idag blev kläderna alltså:
◊ Vitt ribbat baslinne, TOPSHOP
◊ Pashminasjal, okänt ursprung
◊ Grå tröjklänning, H&M
◊ Mörkblåa jeans, Miss Sixty(Eden)
+ silvriga naglar

Över tog jag min tjocka dunjacka från Everest och på fötterna mina sneakers från Adidas.
Jag verligen längtar till det blir lite bättre väder, så att man kan använda pumps utomhus utan att frysa tårna av sig!

Veckans budgettips..

169346-93
..går till dessa söta skor från Skopunkten. Visst, de är gjorda i skinnimitation, men de behöver ju inte skava för det. 249 kronor är priset för dem, ett pris jag anser helt okej för dessa söta snörballerinas. Men ja, som sagt har jag ett visst köpförbud. Inga skor till mig inte.

Nu ska jag plugga till biologiprovet, som jag har imorgon. Fy vad jag hatar att ha prov.
Bye.

Dagens varma.


Idag var det prov i matte. Måste säga att det gick bättre än förväntat. "Provoutfit" idag då, med halsduken om halsen, och ja, jag gick faktiskt runt med den mig hela dagen. Och klarade lunchen utan att doppa den i sås eller liknande(vilket enligt mig var en beundransvär bedrift).
Idag bar jag alltså(och bär fortfarande):
◊ Vit bastop, H&M
◊ Leoparsmönstrad kofta, H&M
◊ Kulhalsband, M925
◊ Rosa halsduk, Lindex
◊ Svarta jeans, Cheap Monday
+ Silvriga naglar

Plugga var det ju..


När jag ska plugga inför ett prov brukar det få samma utgång nästan varje gång. Jag sätter mig vid symaskinen. Denna gången blev det en plånbok eller något liknande. Jag har bestämt mig för att ha mobilen i den. Oh, ja jag fick ju en ny mobil igår, har jag glömt och berätta. En silvrig Sony Ericsson K610i, som kikar fram ur plånboken på den andra bilden.
NU ska jag plugga. Jag måste.

Sunny sunday

Idag blev det något enkelt:
◊ Vitt ribbat linne, TOPSHOP
◊ Bruna hängslen med vita prickar, H&M
◊ Mina gamla godingar, Miss Sixty
+  3 lager silvrigt nagellack från H&M

Återigen blir det plugg idag, det är mycket nästa vecka. Men snart är det lov!
Bye.

Shoppingrapport.

Tänkte precis på att fy vad roligt det skulle vara att få göra shoppingrapporter istället för labb-raporter. Därför kommer här en:

Igår var jag ju i Lund med H. Hon köpte en massa fina saker men jag handlade knappt någonting. Men det var inte för att jag inte hittade något, utan för att när jag skulle ta ut pengar på bankomaten så funkade den inte! Är inte det bland de störigaste sakerna som finns när man shoppar?
Såg bland annat denna klänningen/tunikan på TOPSHOP, men som sagt, inga pengar. Det enda som fick följa med hem var ett silvrigt nagellack från H&M och en påse godis. Nagellacket har jag precis målat på, och jag måste säga att det är riktigt gulligt.

Rast & dagens utan bild.

Nu sitter jag här, efter min långa lektion i franska. Nu har jag två timmars rast innan estetisk verksamhet, som är min andra  och sista lektion idag.
Jag orkade inte lägga upp en bild imorse och jag hinner kanske inte göra det förrän 8 ikväll, så jag får väl improvisera lite.
Idag blev det:

◊  "Klockblomshalsband", Pilgrim
◊ Svart t-shirt med rosett, H&M
◊ Rosa pashminasjal, från en halsduksaffär?
◊  Klocka, DKNY
◊ Jeans, Killah

Ska jag göra engelska och lite annat inom området "läxor" nu, med lockbetet att jag får köpa mig något litet fint sen. Efter skolan ska nämligen jag och H shoppa. Underbart trevligt! Ska kolla in klänningar på Indiska och prova lite jeans, med mera.

Nu - pluggdags.
Bye.


Kavaj + mitt "februariförbud"

169346-84

Jag kände mig absolut tvungen att blogga om denna kavaj. Inte för att någon direkt tvingade mig utan för att den helt enkelt är so fine. Modellen är gorgeous och skulle passa både till vardag och fest och piffa upp allting. Finnes på Branten för 2699 kr. (Bild från Branten)

Men jag ska inte köpa den, varför inte, kan man fråga sig?
Jo, kanske främst för att jag tycker att den är lite dyr men om man bortser från priset har jag faktiskt infört mitt egna lilla "februariförbud". Jag har skippat delen med att inte shoppa på en månad(vilket skulle vara högst omöjligt för mig) och har i stället fokuserat på att inte under några omständigheter köpa något svart plagg. Inte för att jag har något emot färgen(jag älskar den!) utan för att min garderob består till mestadels av svarta plagg, vilket jag tycker kan bli lite enformigt. Men jag har under månades 8 gångna dagar insett att ca 70% av alla plagg jag fastnar för är svarta. Hm, jag hoppas jag klarar det.

Har du infört något eget "februariförbud"?

20-kronor, eller en halsduk?

Denna lilla halsvärmare kommer från Lindex och inköptes idag på lunchrasten. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den, men det är något med den rosa nyansen med blå-lila toner som får mig att le, på insidan och på utsidan. Glädjen strålar inom mig och den lyser upp min vardag. Inte illa för 20 kronor.

Lite prickigt.


Har precis kommit på att det kanske blir lite behändigare att ha outfitbilderna som popups. Så så får det bli.
Idag blev det en lite lager på lager i svart, vitt och rött:
◊ Rött linne, H&M
◊ Benvit bolero med svarta prickar, H&M
◊ Svart ullkofta, Vila
◊ Klocka, DKNY
◊ Svarta jeans, Cheap Monday

Över detta hade jag min svarta ullkappa och min fina, relativt nya, vita halsduk med pompombollar.
Nu, fikadags.

Idag har varit bra.



Hurra. Nu har jag äntligen skrivit klart min laborationsrapport. Det var inte kul, gick inte snabbt, men det är gjort nu i alla fall. Skolan var kul idag oxå, vi fick sluta tidigare vilket ledde till att jag kom hem en timme tidigare än vanligt. 
 Som ett plus på allt virrade jag för ett tag sen runt i huset och rotade i garderober och lådor, och hittade mitt gamla smyckeskrin(ett sånt där med en snurrande ballerina i) som visade sig innehålla små fyndigheter. Ett guldhalsband med en fiskberlock i stil med det på bilden, fast med en mörkblå fisk. Även en liten nyckelpigsklocka låg i mitten. Ser ut som denna, fast i silver. Min hänger dock i en nyckelring, men jag ska ta loss den och ha den i ett halsband, så blir det fint.
(För övrigt hittade jag även min hammare. Man kan ju ställa sig frågan varför jag har en hammare. Och svaret; jag vet inte?!)

Så glad jag är. Nu ska jag fortsätta leta runt lite, och kanske läser jag även lite biologi(högst osannolikt).
Bye.

Bild: Bonnie & Clyde

Onsdagens.


Dagens:
◊ Blå top, TOPSHOP
◊ Kulhalsband, M925
◊ Angorabolero, TOPSHOP
◊ Silvrigt skärp, gammalt sen jag var liten
◊ Jeans, True Religion (Johnny)

Dagens "provoutfit"

169346-77
Dagens klädsel har fått sitt namn efter att jag ofta brukar ha varma kläder på mig de dagarna jag har prov. Jag fryser nämligen något så kolossalt när jag är nervös, vilket jag alltid är innan prov. Och ja, vi hade ju kemi-prov idag, vilket jag ifs redan förträngt av vissa anledningar...

Dagens varma klädsel blev alltså:
◊ "Klockblomshalsband", Pilgrim
◊ Vit bastop, H&M
◊ Leopardmönstrad kofta, H&M
◊ Sidenband, okänt ursprung
◊ Klocka, DKNY
◊ Svarta jeans, Cheap Monday

Över detta hade jag min vita dunjacka, som får mig att likna en marshmallow, och som pricken över i:et min fluffiga, ljusrosa, stickade halsduk från Esprit.
Nu ska jag äta spegetti.
Bye.


Utmaning: Beautyfavoriter

169346-76
Tyckte det skulle vara roligt om alla förtäljde sina tre beautyfavoriter, med motivering. Är nästan säker på att denna utmaning har funnits innan men men, strunt samma. Det är alltid lika roligt.
Mina tre älsklingsprodukter är:
Lancome Fatale mascara. Jag tyckte till en början att denna mascara var klumpig och kletig men när jag väl fått rätt på appliceringen blev resultatet fantastiskt. Långa och fylliga fransar varje gång.

Smith's mentholated salve ger mig mjuka och väldoftande läppar. Finns alltid med i handväskan eller jackfickan och funkar lika bra på läpparna som på de torra nagelbanden.

Loreal True Match foundation. En bra foundation till ett lagom pris. Har testat dyrare varianter men har efteråt gått tillbaka till True Match. Funkar perfekt till min hy och med perfekt nyans till min ljusa hudton.

Jag utmanar härmed DIG som läser att göra ett kollage med dina 3 beautyfavoriter(om du vill). Motivera varför de är så bra och lägg gärna en kommentar här att du antagit den.
Take care. Bye.

Bilder från: här, här och här.

Rutigt i blått.

169346-72
Dagens klädval lyder:
◊ Pärlhalsband, second hand
◊ Klänning, TOPSHOP
◊ Klocka, DKNY
◊ Strumpbyxor i ljus gråblå nyans, TOPSHOP
Till detta: Svart ullkappa från H&M,  vit halsduk med pompombollar och mina svarta ballerinas från Din Sko.
Off to school then. Bye

Nysytt.

169346-71
Fick otrolig lust att sy efter att jag och pappa övningskört(!) vilket resulterade i en ny klänning i gråblå nyans med tre små pärlknappar. Riktigt tjocka axelband fick den också.
Nu ska jag pallra mig hem till H och ha trevligt :D
Bye.

Myskläder.

169346-70
Idag vill jag bara mysa och slappa, så det blir till att bära detta:
◊ Mysset (hoodie+byxor), Victoria's Secret
◊ Varma, goa "pälsfötter"(lånade av lillasystern), H&M

5 saker..

..ni inte visste om mig.
Antog utmaningen som jag såg hos Antonia, så nu ska ni få reda på lite saker om mig:

◊ Ormar var mitt största intresse när jag var liten, och jag hade faktiskt en snok.
◊ När jag för någon månad sen skulle sätta mig på toalocket och ta på mig en strumpa var locket uppfällt och jag trillade ner i toan och skadade svanskotan. Aj.
◊ För ca två år sedan hade jag en tandställning med gångjärn som alla tyckte såg läskig ut. Det var den oxå.
◊ Jag är sjukt rädd för sniglar och maskar och vågar inte en se på bilder av dem.
◊ En gång råkade jag halvt sätta mig på den vassa kanten av en "brun utan sol-tub" och fick ett djupt sår på ena låret. Smidigt, eller hur?


Tilla alla som läser detta: Antag gärna utmaningen och skriv 5 saker vi inte vet om dig!


Inköpt idag.

169346-69
Klänningen är köpt nu, precis som tre par trosor från TOPSHOP och ljudboken Djävulen bär Prada. Klänningen är helt underbar, så skön och härlig. Den kommer bli perfekt med mitt tjocka pärlhalsband, leggings och ett par ballerinas!
Så nu ska jag väl sätta mig och lyssna lite bok hade jag tänkt, eller ja, jag får isolera mig med stängda dörrar i mitt rum, eftersom pappa köpte en ny dammsugare idag. Jag hör redan nu att mamma är igång och städar med den...

Dagens shoppingoutfit.

169346-68
Idag bar det av till Nova för att köpa klänningen och lite annat smått och gott. Valet av kläder blev:
◊ "Klockblomshalsband", Pilgrim
◊ Långt rosa linne, Hollister
◊ Angorabolero, TOPSHOP
◊ Klocka, DKNY
◊ Väska, second hand
◊ Svarta jeans, Cheap Monday

Dagens köp.

169346-65
Idag på Nova köpte jag ju inte klänningen, men jag köpte däremot geléinlägg till skorna som man sätter vid hälarna. 49 kr kostade de, på TOPSHOP. En rättså billig peng för att kunna glömma de hemska skoskaven man annars hade råka ut för. Ska sätta dem på mina nya skor, så blir de perfekta för foten.

Snart är du min!

169346-64
Dagens dag har varit underbar. På franskan imorse(min enda lektion idag) hade jag av misstag övat in kapitlet som vi ska ha till nästa vecka, vilket betyder att jag inte behöver öva på det mer.
Sen, efter franskan, gick jag och kusinen och åt lunch tillsammans, god lunch. En halvtimme senare åkte jag till Lund och till Nova.
Och tänk, när jag gick in på TOPSHOP såg jag klänningen (den på bilden), och det fanns 1 st kvar i min storlek. Den är i detta nu undanlagd till mig, och imorgon blir den hämtad. Sen har man ju studentrabatt som dessutom gör den 10% billigare!
Vilken lycka, jag trodde precis att dagen inte kunde bli bättre. Men precis kom min syster och meddelade att den efterlängtade La Redoute-katalogen anlänt. Så nu ska jag bläddra i den lite.
Bye!

Bild: TOPSHOP

Dagens pärla.

169346-63
Idag är det fredag, jag har precis kommit hem från Nova och lägger nu upp dagens outfit. Bättre sent än aldrig. Klädval idag blev:
◊ Nygamla pärlhalsbandet, second hand
◊ Grå bastop, H&M
◊ Svart ullkofta, Vila
◊ Jeans, Hollister

Second hand-fynd


Idag när jag och A gick på stan på lunchen, köpte glass på McDonald's och kolla på H&M, såg vi till vår glädje att second hand affären som aldrig brukar vara öppen hade skyltarna ute. Och gissa vad vi möttes av där inne, massa skor, väskor och kläder. Supersöta klänningar fanns där! 
Köpte lite då och inhandlade lite till när jag och S gick tillbaka dit efter skolan. Detta fick följa med hem:

◊ Fina pumps, som lite grann ändrat min negativa inställning till spetsigskor. 125 kr, och då är de i äkta skinn och dessutom från Bruno Magli!

◊ Liten skinnväska som jag tycker är så söt för att den är så enkel. 60 kr fick jag ge för den.

◊ Ett pärlhalsband med stoora pärlor, vi pratar 2 cm i diameter. Detta underbara halsband blev mitt för 30 kronor.

Nu ska jag äta avokado med räksallad. Bye

Home made dress.

169346-59
Idag blev det denna utstyrslen:
◊ Vit bastop, H&M
◊ Kulhalsband, M925
◊ Klänning, hemmasydd
◊ Klocka, DKNY
◊ Tjocka, gråa strumpbyxor, Åhlens

Över detta hade jag min svarta ullkappa från H&M och mina vinterstövlar från Timberland(+svarta ballerinas inomhus).

RSS 2.0