Klädvalet idag.

169346-274Bättre sent än aldrig säger jag. Har varit iväg idag. Först på min systers första badmintontävling och sen besökte vi några vänner. Hann dock ta detta fotot i idrottshallen där tävlingen var. Bakgrunden är egentligen inte svart-vit bara så ni vet. Man kan ana det gröna golvet av den gröna reflektionen på mitt ben..
Here it goes i alla fall:
- Mockajacka, Vila
- Vitt, ribbat baslinne(under jacka), TOPSHOP
- Sidenband i midjan, okänt ursprung
- Svart kjol, köpt i någon affär för 10 kr..
- Strumpbyxor, Twilfit
- Silverballerinas, H&M
+ helvt avskavt, rött nagellack

För att tillägga ser man min LOKA med päronsmak. Den var god den. Smakar lite som glass tycker jag.
Nu ska jag nog sova, jag är trött.
Godnatt!

Så gör jag siluetthalsband.

Tänkte visa hur jag gör mina siluetthalsband, eftersom några av er undrat. Jag gör dem i en slags plast som krymper i ugnen. Man kan göra dem i alla möjliga former och färger, men detta behövs för att göra sådana som jag gjort:
- Krympplast, kan köpas på bl.a. Panduro
- Någon form av permanent penna
- Sax att klippa ut motiven med
- Ugn att krympa dem i
- Ev. någon form att rita av motivet efter och hålslagare att göra hål med.

Så här gör du:
1. Hitta en bild som du tycker är fin. Jag skrev ut en från style.com. Denna skriver du ut ca 2-3 ggr större än du vill ha berlocken.




2. Klipp till en bit krympplast som täcker motivet du tänkt rita/kalkera. Se till att du gjort ett hål med hålslagaren innan du klipper ut plastbiten, så att hålet kommer på rätt plats.




3. Fyll i konturerna med en smal penna, och fyll sedan i med en med tjockare spets.






4. Klipp ut siluetten. Jag brukar använda mig av en kniv till att skära ut små delar som är svåra att klippa ut.

5. Stoppa in i ugnen som det står angivet på förpackningen.

Sen har du en fin siluett att hänga i ett halsband!

Hoppas beskrivningen är förståelig. Undrar ni något är det bara att fråga.
Kram.

Fredagens outfit.

169346-263Idag har jag varit i Lund och kollat lite i affärer och sådär. Såg många finfina saker, men jag köpte ingenting förutom lite gummisnoddar, gummiband och spännesgrejer till parkasen. Såg även att Vila öppnat på Nova, och att det fanns Panduro inne i Lund. Det visste inte jag innan iaf, men jag är kanske lite sen?
Det jag burit idag är:
◊  Lång topp med rosettdetalj, H&M
◊ Gammal, grå huvtröja, Jc
◊ Svart siluetthalsband, gjort själv
◊ Blå jeans, Hollister
◊ Tunna, ljusrosa strumpor, Lindex
◊ Svarta pumps med rosett fram, Bruno Magli(vintage)
+ Svart ullkappa(H&M), Lacoste-skolväska, röda naglar(Depend) och rosa läppstift(Kanebo).

Såg också en jättejättesnyggsnygg svart väska på Footlight som liknade Yves Saint Laurent Muse Bag. Den var helt perfekt, precis vad jag letat efter, förutom priset. 3300 kr. Sen tittade jag lite på Longchamp-väskor också, eftersom de är lite snällare mot min studentplånbok. De var också mycket fina. Men den svarta på Footlight var bäst. Spara, jag måste spara!!

Nu ska jag smaska på det sista som är kvar av min vallmofrö-bagel från Mormors Bageri, och fixa med min parkas. Och! Jag ska göra klart inlägget om hur man gör siluetthalsband.

Jag har en parkas.

169346-261
Som jag hittade i garderoben med ytterkläder! Har varit min pappas och var därför rejält oversize tills jag och symaskinen fixat till den lite. Är så otroligt glad för nu slipper jag ju köpa en, och för att inte nämna, hitta en överhuvudtaget. Det är ju hur svårt som helst att ens få tag på en. Nej, då är det helt okej att man hittar en i garderoben! Då kan man ju för de sparade pengarna köpa något annat istället.
Den är ljusblå(men kan se lite grå ut på bilden) och har en kapuschong som man kan fälla in om man vill. Några små ändringar till ska ske i bl.a. ärmarna, och sen är den färdig för användning. Jippie!

Fixade även en ny Alex+Chloe- inspirerad berlock idag. Försökte göra en som liknade en Edith också, men det blev inte så lyckat...

Nu ska jag i alla fall sätta mig med en kopp varm choklad och bara sitta ner och lyssna på musik eller något. Bara vila. Det behöver jag.

Trevlig kväll!

Dagens - äntligen

169346-260Nu ska jag blogga igen för fullt. Hade ett extremt svårt prov idag som jag varit tvungen att råplugga til de senaste dagarna. Usch och fy säger jag bara! Men nu är det bara franskan kvar imorgon och sen har jag lov. Glädje!
Dessa plagg bar jag idag:
◊ Svart linne, H&M
◊ Kulhalsband, M925
◊ Prickig bolero, H&M
◊ Klocka, DKNY
◊ Kjol (färgad mörkare blå), H&M
◊ Leggings(under strumpbyxorna), present från mamman
◊ Strumpbyxor, Lindex
+ Röda naglar, svarta ballerinas och rött läppstift(som jag önskar jag hunnit sätta på imorse).

Körsbär och apor.

169346-265169346-264
Det är det som de nya smyckena(hos Kyssjohanna) från Kenneth Jay Lane föreställer. Körsbären kunde iaf jag nästan förvänta mig skulle komma, men apan, mer oväntat. Finfina är de båda två, men helst hade jag nog valt apan, so cute!
Vilken av dem tycker du är finast?
Bilder:Kyssjohanna

Presenter.

Idag har jag fått två presenter! Mamma hade hittat 2 par leggings till mig någonstans för 20 kronor paret. Ett par svarta och ett par i en svårbeskrivlig färg som jag skulle benämna som cerise-neonrosa eller något liknande. Det är så otroligt bra att ha många leggings och strumpbyxor at byta med, det kan förändra en oufit så enkelt!

Nu är min kjol inne i tvättmaskinen och blir färgad mörkblå. Att tillägga är att jag har två sådana kjolar, så jag färgar bara den ena. Hoppas det blir bra.
Idag fick jag även reda på att mitt smyckesmaterial kommit till affären som beställde det åt mig, så det ska hämtas imorgon minsann. Ser redan fram emot morgondagen, eftersom resten av denna ska ägnas åt läxor, läxor och åter läxor.

Trevlig kväll!


Vårigt.

169346-261169346-260Idag blev det i princip de kläder som jag köpte i lördags, dvs:
◊ Grå klänning med rosettryck, Gina Tricot
◊ Klocka, DKNY
◊ Gula strumpbyxor, H&M
◊ Over-knees med hålmönster, Gina Tricot
+ svarta ballerinas från Din Sko, ullkappa från H&M och skolväskan från Lacoste. Och såklart, nagellack, som idag är klarrött.

Lägger kanske in bättre bilder när jag kommer hem, men nu har jag brått. Nu är de allt inne :D
Skolan väntar. Bye.


Triss i lack.

169346-257

Svart lack, för att tillägga. Känner ett starkt behov av något i svart lack just nu. Dessa tre saker trängs med ungefär 3000 andra saker på min långa önskelista nu:

- Kilklackar med snörning från Vagabond, för det överkomliga priset av 750 kronor. Snygga snygga snygga!
- High heels från Halens, underbara och med den där lilla remmen sitter de extra stadigt på foten. Passar till... ja, allt i princip. 449 kronor kostar de.
- Lackväska från Gina Tricot. För det första tycker jag att den är mycket finare i verkligheten än på bilden från hemsidan. Kikade på den igår i Malmö och blev lite förälskad. Precis sådär lagom stor att bära i handen, armvecket eller på axeln. För 299 kronor blir den din(och min hoppas jag).

Vad tycker du om lackiga accessoarer?
Bilder: Gina Tricot, Nilson, Halens

Idag har jag alltså handlat.

Malmövädret var helt underbart och solen sken. Jag hittade mycket saker, men bestämde mig bara för att köpa en. Och en till. Och en till. Ja, jag köpte alltså tre saker, som ni kan se på bilderna. Det blev en fin outfit faktiskt, tycker jag.
- T-shirtklänning från Gina Tricot. Kände direkt att jag var tungen att köpa denna. Så söt och priset, 99 kr, inte helt fel.
- Gula strumpbyxor från H&M. De syns inte på bilderna, men de är faktiskt lite glänsande på något sätt. Inte matta iaf. Jag gillar gult, men kan inte ha det nära ansiktet för då ser det konstigt ut på mig, men stumpbyxorna blev minsann fina på! 129 kr fick jag ge för dem.
- Svarta over-kneestrumpor. En sån där "bra att ha"-sak som passar till det mesta. Gillar dessa speciellt eftersom de är så långa och går att dra upp ännu längre än jag har på bilden.

Nu ska jag nog sätta mig i uterummet där solen lyser in, och läsa en bok. Härligt med vår!
Bye.

Update, 18.58
Jag kom ju på lite saker nu när jag satt och tänkte. Såg den snygga parkasenMonki, men den var såklart slut i XS. Såg även silverleggingsen, men tyckte inte de var någon höjdare. Gillar bättre mina glittriga från H&M då. Spanade även på ett par neonrosa tights på H&M men ångrade mig i sista sekunden. Ska kanske till Köpenhamn nästa fredag så då får man ju spara lite.

Dagens outfit.

Dagens idag för shoppingrundan i Malmö blev:
◊ Svart blommönstrad nätklänning, gammal & hittad i garderoben
◊ Lång, grov kedja(mammas) och nyckelpigs(klock)berlock, fått av pappa
◊ Dubbelknäppt mockajacka, Vila
◊ Skinnväska, second hand
◊ Svarta strumpbyxor(under), H&M?
◊ Silverleggings(som jag trodde var strumpbyxor), H&M
◊ Silverballerinas, H&M

Har precis kommit hem och ska snart förtälja för er vad jag köpt, ska bara fota dem.


Outfit, ny frisyr och Ben & Jerry's

Det har hänt många saker idag, så jag tar dem lite i tur och ordning.
Dagens outfit:
◊ Grå bastop(under), H&M
◊ Ullkofta med rosettdetalj, H&M
◊ Blå kjol, H&M
◊ Strumpbyxor, H&M
◊ Silverballerinas, H&M
+ Skolväska från Lacoste och min svarta ullkappa från H&M.
Dagen kläder kommer alltså allihopa från H&M. Bilden blev inte så bra, men denna bliden blev så livlig med vindens hjälp att jag struntade i mina blundande ögon.
Som ni kanske ser på bilden har jag klippt lång page idag. Är mycket nöjd med resultatet måste jag säga!

Dagens inköp:
- Silvriga strumpbyxor från H&M. För silvriga ben vill jag ha!
- Solglasögon från H&M. Var väl behövt i det soliga vädret som härjade idag.
+ Gratis parfymprover; Escada Heat och Armani Code.
Blev även tillfrågad om att visa en närmre bild på mina Alex&Chloé- inspirerade halsband som jag själv tillverkat. So, here it is!


Har idag för första gången smakat Ben & Jerry's glass och SÅ GOD DEN ÄR! Ikväll ska jag mumsa vidare på min goda chokladglass med chokladfiskar.
Take care. Bye.


 


Idag, torsdag - svart & vitt

 
Dagens är dessa:
- Alex & Chloé- inspirerat halsband, gjort själv
- Leopardmönstrad kofta, H&M
- Vit, volumiös klänning/tunika/linne, sytt själv
- Brett sidenband, okänt ursprung
- Svarta jeans, Cheap Monday
- Silverballerinas♥, H&M
+ Skolväska från Lacoste och ullkappa från H&M.

En trevlig dag har denna torsdag varit. Skollunch med pannkakor och efter det en runda på stan. Kollade in saker från M by Madonna-kollektionen på H&M men blev inte speciellt imponerad om jag ska vara ärlig. Provade dock ett par jeansliknande byxor med dragkedja längst ner, men de satt inte som jag ville så de fick vara.

Vad tycker ni om kollektionen?

H&M:s trappa och jag

Jag och stentrappan upp till H&M har kommit så bra överens tills nu idag, när jag så smidigt snubblade på den. Tyvärr kom jag inte undan detta utan att någon såg det, faktum är att det var många människor i rörelse där som såg mitt lilla snedsteg. Men det är ju sånt som händer.

Idag blev det följande kläder:
◊ Vit t-shirt, H&M
Jordgubbshalsband(ej med på bilden), hemmagjort
◊ Klänning, sytt själv
◊ Sidenband, okänt ursprung
◊ Klocka, DKNY
◊ Strumpbyxor, Åhlens
+ Silvriga ballerinas(inomhus) och på bilden mina sneakers från Adidas.

Fotot är taget i ett av Lindex provrum, i vilket jag även provade den rutiga jackan/kavajen. Den satt sådär, och kostade 499:-, men hade så söta ärmar och fin modell. Kanske ett framtida köp, kanske?

Hur har din dag varit?


Fruktigt i nyckelknippan

169346-241
169346-239169346-240
Körsbär, jordgubb eller äpple?
Alla tre finns hos Kyssjohanna. Jag skulle helst se äpplet i min nyckelknippa. Vilken av dem föredrar du?
Bilder: Kyssjohanna

Tarvlig tisdag.

169346-237Inte för att dagen började så illa. Vi gjorde en laboration på kemin som jag förstod, också har jag ju handlat en mineral-puderfoundation från Isadora.
Idag klädde jag på mig dessa kläder:
◊ T-shirt med guldrosett, H&M
◊ Kofta med leopardmönster, H&M
◊ Pashminasjal, okänt ursprung
◊ Jeans, Cheap Monday

Hur min nya mineral-puderfoundation(långt namn) är får jag upptäcka först i övermorgon, eftersom de sa i affären att man behövde en slags borste med äkta hår, vilket jag givetvis inte har i min ägo. Inte heller hade jag med mig de 140 kronor som den kostade. Attans.

Sen inträffade såklart ett annat missöde idag. Jag missade min buss. Med vilje. Varför? Jo, för att jag glömt mina engelska glosor(till imorgon) i skåpet. Fiffigt Elin!

Men när jag kom hem möttes jag av något glatt, H&Ms katalog! Antar ifs att alla andra fått den vid detta laget eftersom vi alltid brukar få den jättesent, men ändå!

Nu ska jag då titta i katalogen och snart äta fetaostsallad med tomater och sånt.
Trevlig eftermiddag!

Goddagens.

Idag bärs:
◊ Vitt, ribbat linne(under), TOPSHOP
◊ Kulhalsband, M925
◊ Rutig klänning,H&M
◊ Gråblå strumpbyxor, TOPSHOP
◊ Silverballerinas, H&M

Hade även mina stövlar(utomhus då), eftersom vädret inte tillät annat.
Ikväll ska måste jag plugga. Som jag ogillar att plugga! Men måste man så måste man. Trevligt blir dock att kolla på 100 Höjdare ikväll, eftersom en man från Sjöbo ska vara med! Jag tror det var ikväll iaf.

För övrigt var jag på stan efter skolan, och såg något som intresserade mig lite. Isadoras mineral-make up. Någon som testat?


Kläderna.

Blev lite tight med tid igår vilket tyvärr ledde till ingen bloggning alls. Jobbade, var hemma och bytte om och åkte iväg igen. Gårdages klädsel var:
◊ Vit bastopp, H&M
Grå klänning, egensydd
◊ Ullkappa, H&M
◊ Strumpbyxor, Twilfit
◊ Silvriga ballerinas, H&M
+ Tygkasse från TOPSHOP & silvriga naglar



Idag ska jag träffa O, och plugga lite grann senare ikväll. Följande outfit ska jag kanske ha på mig idag, eller så tar jag på mig något lite varmare. Jag får se. Ser nämligen nu att det regnar ute, så det blir kanske att dra på sig sina randiga gummistövlar.
På bilden:
◊ Rött linne(under), H&M
◊ Vit klänning/tunika, egensydd
Alex&Chloe-inspirerat siluetthalsband, gjort själv
◊ Sidenband, okänt ursprung
◊ Strumpbyxor, H&M
◊ Silverballerinas, H&M
+ silvriga naglar

Blått och svart med jordgubb.

Sitter här i skolans datasal och bloggar. Vi börjar om 20 minuter men såklart har jag redan suttit här i tio minuter, eftersom min buss kommer till skoan en halvtimme innan vi börjar.
Dagens klädval:
- Blå topp, TOPSHOP
- Svart angorabolero, TOPSHOP
- Jordgubbshalsband, hemmagjort
- Klocka, DKNY
- Jeans, True Religion(Johnny)
+ Stövlar från Sthlm DG och halvavslitet nagellack på naglarna(Mavala, Las Vegas).

Nu ska jag ha franska iaf, och sen ska jag hem igen. Lägger in bilder efter hemkomsten, men tills dess får ni föerställa er det framför er.
Bye.

Update, 10.29.
Nu är bilderna inne!. Jippie!


Dagens outfit + dagens köp.

Idag har detta prytt mig:
◊ Halsband, M925
◊ "Tub-blus", second hand
◊ Svart ullkofta, Vila
◊ Jeans, Miss Sixty(Eden)
◊ Silvriga ballerinas(nya!), H&M
Till detta: Min svarta Lacosteväska och vita dunjackan från Everest.

Idag blev det en trip till stan på lunchen, som inkluderade både glass på McDonald's och en visit på H&M. Och jag köpte, precis som många andra gjort, de silvriga ballerinaskorna. Tyckte de var så söta där de hängde, och dessutom var det 10% rabatt idag för alla medlemmar. Ett gyllene tillfälle om jag får säga det själv. De blev alltså mina för ynka 89 kronor.

Nu ska jag maila iväg en svenskuppsats och förmodligen jobba lite kemi. Boring, men det är ju sådant som måste göras.
Take care.


Idag.

Kläderna:
◊ Grå bastopp(under), H&M
◊ Ullkofta med rosettknyt i halsen, H&M
◊ Jeans, Miss Sixty(Eden)

Händelserna:
◊ Har haft simning idag på idrotten, klädsim hela lektionen. Detta visade faktiskt sig vara riktigt kul, men rättså jobbigt.
◊ Biologiprov. Kan kanske inte riktigt benämna denna händelse som rolig eller ens trevlig. Prov med mycket att skriva och så lite tid. Dumt.
◊ Jag går händeserna lite i förväg och förtäljer att den kommande timmen kommer spenderas framför teven. Jag ska titta på Desperate Housewives som jag missade igår, pga pluggandet.

Vad har ni hittat på idag?

Nyköpt + Elin konstaterar.

Hittade denna underkjol, som jag ska använda som "tub-blus" på second hand idag efter skolan. Även en liten vit scarf fick följa med hem.
Ikväll ska jag plugga tll biologiprovet imorgon, och kom precis på att det är Desperate Housewives ikväll. Dålig tajming med provet, säger jag bara. Jag som så gärna vill se på DH :( Det är alltså konstaterat; prov på onsdagar är inte en bra idé. Prov rent allmänt tycker jag inte heller är så bra ifs..
Hoppas ni får en trevligare kväll än mig!
Bye.


Dagens våroutfit.

Nu sitter jag hos farmor och farfar och ska snart äta kassler. Jag börjar nämligen inte förrän halv 2 idag. Eftersom det är så vårigt väder idag blev det faktiskt att dra på sig vårjackan och kisa med ögonen pga den underbara solen som lyser mig i ögonen.
Kläder idag:
◊ Mockajacka, Vila
◊ Rosa linne(under topp), Hollister
◊ Lång lila topp, H&M
◊ Halsband med citronberlock, hemmagjort
◊ Klocka, DKNY
◊ Stelt silverarmband, present från min farbror
◊ Jeans, Cheap Monday
+ Röda naglar(Mavala Las Vegas) och väska från Lacoste

Nu. Mat. Sen. Skola.
Bye.

Måndag, vår och konstig pose.

Idag känner jag riktigt att det är vår. Solen skiner och det är hela 12 grader ute, 12 grader! Helt underbart!
Dagen har annars varit något så kopiöst bra. På matten förstod jag talen, kanske pga S magiska tröja(?) och när det blev lunch gick jag, A och S ut och åt. Där satt vi på torget på en bänk och åt underbart goda mackor(i min fanns kycklingröra med curry och majs!).
Dagens kläder blev följande(och ja, ni får stå ut med den konstiga posen):
◊ Blårutig klänning, TOPSHOP
◊ Silvrigt klockblomshalsband, Pilgrim
◊ Klocka, DKNY
◊ Blågrå strumpbyxor, TOPSHOP
◊ Väska, Lacoste
◊ Pumps, Bruno Magli (vintage)
+ Vinröda naglar, Mavala (Las Vegas)

Jag tänkte ändra designen på bloggen lite, men undrar, vet någon hur man gör sin bild(den ovanför kalendern) större och tar bort ramen? Skulle även vilja veta hur man tar bort ramen på bilder i inlägg.

Hoppas ni har haft en riktigt trevlig vårdag precis som jag!
Bye.

Budget eller lyx?

image210
Tingen i kollaget är enligt mig väldigt snarlika, men med en otrolig skillnad i priserna.

Budget
Korallfärgad jacka med dubbelknäppning från Asos. Pris: 596 kr
Jordgubbshalsband från Ms Bijoux/Accessora Pris: 129 kr
Örhängen i lövmotiv från Ms Bijoux/Accessora Pris: 49 kr

Lyx
Röd jacka, även den med dubbelknäppning, från Sonia Rykiel/Mrs H. Pris: 3695 kr
Jordgubbshalsband från Kenneth Jay Lane/KyssJohanna. Pris: 1150 kr
Lövörhängen från Julie Sandlau/Net-a-porter. Pris:  210 Euro

Själv hade jag valt budgetvarianterna eftersom jag tycker de är mycket lika de dyrare.
Vad hade du valt?

Bilder: Net-a-porter, KyssJohanna, Mrs H, Accessora, Asos

Min dag i bilder.

 

Dagens blev lite lager på lager:
◊ Vitt ribbat baslinne, TOPSHOP
◊ Silvrigt "klockblomshalsband", Pilgrim
◊ Klänning, sytt själv
◊ Leopardmönstrad kofta, H&M
◊ Jeans, Cheap Monday
+ Väska,second hand och röd rosettklämma i håret, gammal sen jag var liten.

Idag har jag varit på Nova med mamma och syster. Var nämligen tvungen att handla skor att jobba i, eftersom jag kommer gå runt mycket. Det blev ett par sköna Ecco's i svart, som ska premiäranvändas imorgon. Det inköptes även ett flertal par strumpbyxor, 6 par för att vara exakt, var av 5 av dem var hudfärgade och ett par benvita med hålmönster.

Trevlig kväll!

A lemon and a ladybird.

169346-202Ikväll skapades en berlock i form av en citron med sin härliga gula glans, prydd av en liten nyckelpiga som klättrar sig uppför frukten. Fick inspiration till den av en nyckelpiga jag såg inne i huset idag när jag kom hem och även en citron som min lillasyster gjorde i lera.
Ikväll blir det seriöst godisätande i familjens sällskap också ska jag se på Let's Dance. Oh ja, jag ska äta sorbet också, är fortfarande helt insnöad på citron- och kaktussorbet.
Trevlig kväll.
Bye.


Klädval of today.

Idag har jag haft franska, estetisk verksamhet och så har ungdomsmottagningen varit och talat på skolan. Nu är jag hemkommen och ska snart fixa mellanmål.
Dessa kläder bärs idag av mig:
◊ Bastopp, H&M
◊ Halsband med nyckelpigsklocka, gammal nyckelring + kedja
◊ Svart ullkofta, Vila
◊ Puffig kjol, H&M
◊ Röd plånbok/kuvertväska, Wedins
◊ Gråa strumpbyxor, Åhlens
+ Ballerinas från Din Sko

Rutiga torsdagskläder.

Dagens har varit lång och jag har precis kommit hem från skolan.
Detta har prytt mig idag denna torsdag:
◊ Lång lila topp, H&M
◊ Nya rutiga klänningen, H&M
◊ Blågråa strumpbyxor, TOPSHOP
◊ Klocka, DKNY
+ svarta ballerinas från Din Sko inomhus och mina stövlar utomhus. Utanpå kroppen, en svart, dubbelknäppt ullkappa från H&M.

Nu är det matdags, schnitzel!
Bye.


Otrolig glädje.

Hade på mig detta nu på eftermiddagen, när jag var på "jobbintervju":
- Top, TOPSHOP
- Kulhalsband, M925
- Jeans, Cheap Monday
- Klocka, DKNY

Intervjun gick riktigt bra och jag fick jobbet! Jag jobbar alltså nu på en liten kaffestuga, och ska arbeta för första gången där på söndag. Så det är lite som ett extrajobb vid sidan om skolan. Härligt härligt! Och jag vet vad detta betyder; shopping! Men jag ska nog faktiskt spara lite också :P

Har förrsten bestämt mig för att skicka tillbaka solglasögonen. Tycker det var lite mycket att betala 221 kr för ett par solglasögon i helt annan färg än vad som angavs i auktionen.

Nu ska jag göra lite uppgifter i Kemi och fundera på vad jag ska köpa för mina kommande jobbpengar. Lite klänningar lär det ju allt bli, och halsbanden bredvid från CC Skye är ju så underbara att jag knappt kan låta bli att klicka hem dem direkt!
Bild: Kyssjohanna

Dagens + lite gott och blandat

Dagen har varit underbar. Fick bra betyg på biologiprovet vi fick tillbaka och åt på lunchen på en "restaurang"med S. Supertrevligt var det, med efterrätt och allt! Franskan gick bra, eftersom jag för en gångs skull kunde alla glosorna.

Idag blev det denna klädsel:
◊ Grå bastopp, H&M
◊ "Klockblomshalsband", Pilgrim
◊ Leopardmönstrad kofta, H&M
◊ Svart sidenband, okänt ursprung
◊ Jeans, Hollister

Idag kom även mina solglasögon som jag köpt på Tradera. Dock var de tyvärr inte riktigt samma färg när jag fick dem som de var på bilden. Väldigt dåligt av försäljaren att inte lägga upp en sanningsenlig bild tycker jag. Här går jag och förväntar mig ett par ljust blågröna solglasögon och får hem ett par i en mörkt grönblå nyans! Men jag tycker att denna nyansen är snygg också, men ändå liksom.

Nedan ser ni min kjol och mina byxor som jag fyndade på H&M för 29 kr styck.

1. Kjolen är i lite ballongktig modell i en ljust blå nyans. Gillar den skarpt, men funderar på att färga den mörkblå. Eller vad tycker ni?
2. Gubbigt gulliga byxor med högre midja och fickor i blått med ränder i mörkare blått och vitt. Vet dock inte om jag vågar använda dem till vardags.. ah, jag får väl se. Hemma ska jag använda dem i alla fall.

Nu är det seriöst studerande som gäller. Matteboken + mig ikväll = sant (tyvärr). I alla fall tills Desperate Housewives börjar.

Kvällssaker.

Puh, nu har jag varit ute med hunden i regnet. Ja, jag var ju inte torr när jag kom in direkt, om jag får säga så. Nu ska jag byta om till mitt mysset från Victoria's Secret och sätta mig i soffan med min bok, Shopaholic Abroad. Ska även försöka fundera ut vad som kan vara så lockande med de där talgbollarna fåglarna äter, ja de som man hänger i trädet. Min kära labrador slukade nämligen 2 stycken igår, som han tagit från ett litet träd i vår trädgård. Äckligt!
Ska fixa på en idé jag har också, om en ny berlock till mitt halsband. Ni kanske får se något resultat av det senare...


Dagens spetsiga.

Igår rensade jag en del av min garderob och hittade då denna klänning, som jag inte använt på vad som känns som 100 år. Hade t.o.m. glömt att jag hade den i min ägo, och var därför glatt överraskad av att finna den. Idag blev det därför:
◊ Spetsklänning, gammal
◊ Ullkofta, Vila
◊ Nyckelpigsberlock, fått av pappa + mammas gamla kedja
◊ Leggings(de nya!), H&M
◊ Svarta ballerinas, Din Sko

Nu. Skolan.
Bye.



Dagens inköp.

Idag var jag som sagt på Nova Lund. Köpte bland annat klänningen ovan på H&M, ett par blåa leggings och en lila, lång t-shirt som passar till klänningen eftersom den har lite lila streck på sig. Bilder på t-shirten och leggingsen kan jag inte visa nu, för färgerna blir liksom inte bra med mobilkameran, vilken är den enda som är tillgänglig för mig just nu.
För övrigt har jag inte gjort något speciellt idag. Har mest vilat och spelat lite Sims. Nu ska jag sova.
Godnatt!


Dagens kap + kvällsplaner

Idag har jag budat hem ett par solglasögon från Tradera, nämligen dessa. Tycker de är söta och har rolig och glad färg. Längtar verkligen tills de anländer till min brevlåda!
Ikväll blir det tittande på Let´s dance och förtärande av Mars-glass(och kanske lite sorbet). Gottgott! Och jag längtar redan till imorgon, då är det shopping som gäller. Det blir Lund och TOPSHOP för mig, som jag längtat efter i vad som känns som en evighet.
Trevlig kväll till er alla!
Bye.

Dagens - invigning av stövlar


Idag har varit en relativt slapp dag med tanke på att både svenskan och matten blev inställd pga lärarnas frånvaro. Men detta fick vi såklart inte reda på förrän vi kom till skolan. Om det bara stått på fronter skulle jag fått 2 timmars extra sovmorgon, vilket inte hade varit så fel.
Idag blev det:
◊ Vit bastopp, H&M
◊ Svart angorabolero, TOPSHOP
◊ Halsband med svart jordgubbe, skapades igår
◊ Stuprör, Tiger of Sweden
Stövlar, Sthlm DG(från Åhlens)

Nu är det mellanmålsdags för min del, jag tror det blir en macka med leverpastej och äpple på(en helt underbar kombination) och kanske en kopp varm choklad.
Bye.


RSS 2.0