Jag fann

          169346-1380169346-1379
När jag letade bland utklädningskläderna dök en svart peruk upp, som jag nästan glömt att vi hade. Kort page, och pannlugg. Lite plastig dock, men det är väl okej. Helst av allt hade jag velat ha en peruk med sådär perfekt hår som tjejen på denna bilden(hon näst längst till höger). Kolla även denna.

Fint nytt år önskar jag er.

Min pralin

           169346-1372
Finns det något festligare efter att ha jobbat än att springa in på Erikshjälpen och finna sina drömmars lilla resväska för 35 kronor? Med knäppen, glänsande handtag och hela köret.
Väska: check! Nu behöver jag bara en resa.

Kanske

169346-1370
Idag var jag snabbt inne i Malmö med min mamma och syster, och systern köpte ett par fina jeans. Malmö var tomt på folk, kändes det som, och någon riktigt bra rea fann jag inte. Det blev endast två mycket billiga ting från H&M. Halsband och vit, stor t-shirt.
Halsduk, Monki
T-shirt, second hand
Kofta, Monki
Skinnjacka, H&M
Väska, loppis
Skärp, second hand
Jeans, Cheap Monday
Skor, Monki

Extraögon

image1365
Idag har jag varit hos optikern. Jag har beställtett par glasögon som ska provas, nu är det bara att hoppas att de kommer passa.

Tills dess har jag ju alltid mina pilotglasögon från en marknad som jag så händigt pillat ut glasen ur, och målat bågarna svarta med nagellack. Det faktum att de är på tok för stora stör mig inte ett skvatt.

Någon som förresten vet hur snabb frakten är för American Apparel? Jag beställde igår.

Oh, socks

image1363
Yes, jag fick nya strumpor i julklapp. Precis sådana jag ville ha, min syster är tusans pricksäker när det gäller klappar. Dem ska jag ha till pumps och till pumps och till pumps och kanske till fina strumpbyxor. Och sådär, ni vet.

För övrigt funderar jag på att skicka iväg en beställning till American Apparel innehållande dessa två plagg(båda i svart). Det hade varit fint.


Nejmenfy

image1360
Jag har ju i alla hast glömt säga God Jul. Hoppas att er dag varit trevlig. Jag har ätit god mat och umgåtts med släkten. Underbart!
Det blev en kamera i julklapp, det tackar vi för. En Canon EOS 400D, och vi ska säkert bli bästa vänner. Och en massa annat mums och fint. Bilden ovan är dock tagen med vår gamla kamera, av min söta syster(för att poängtera).

Niuqessequin

        169346-1356169346-1357

Väldigt användbar paljettkjol(eller tubtopp), 199 kronor, Gina Tricot. 1, som helt vanlig tubtopp men nedklätt med kofta. 2, med svarta hotpants under och ytterst högt uppdragen plus t-shirt. Yes.


071222

169346-1345169346-1348
Hemma från Lund där julklappar inhandlades, och även en svart paljettkjol(Gina Tricot). Älskvärd till tusen, väldans billig och så tight som det bara går.
Nya kappan syns ovan och om ni tittar här ser ni(dock är bilden väldigt dålig) min nya kjol/klänning.

Snart är det ju jul, med allt trevligt. Familjeträff, förträfflig mat och julklappsutdelning. Och det nästan viktigaste; Kalle Anka. Jag längtar redan efter att sitta där framför teven och känna sig som om man var fyra igen.

En anka

169346-1340
Idag var jag i Malmö med Anna och Oliva och handlade. Det blev en kappa och en kjol. Plus tre Bonaqua med äpplesmak som man fick gratis, om det räknas. Sen åt vi kinamat i lådor, och pratade. Det var trevligt.
Inne på Åhléns träffade jag dessutom på Lisa, som är lika söt i verkligheten som på bloggen.

Tröja, Hannas gamla
Halsband, hemmagjort
Kjol, H&M
+ svarta strumpbyxor, skjortväska och liten quiltad väska med kedjerem. svart kappa och Monkihalsduk.

Fiskar

image1338
Jag har lov nu. Det är härligt. I Ystad finns ett fint elskåp som är målat som ett akvarium, så borde alla elskåp se ut tycker jag.
Svart t-shirt(under klänning), Granit
Klänning, H&M
Skinnjacka, H&M
Halsduk, Monki
Strumpbyxor, okänt ursprung
Skor, Monki
Väska, egengjord
Handskar, H&M

Yesyesyes

169346-1335
Imorgon slutar skolan för julen.

Linne, Topshop
Jacka, H&M
Jeans, Cheap Monday
Halsband, hemmagjort
+ svarta Converse och rött nagellack.

En bit

169346-1332

För det är så jag löser det, helt enkelt. Påväg mot tåget för att åka hem från Malmö hann jag ta några foton, som självfallet(med min vanliga otur) inte blev så bra.

T-shirt med tryck('Let's fight global warming'), systerns gamla med hemmagjort tryck
Kjol, fasters gamla
Strumpbyxor, H&M
Halsduk, Monki
Kappa, H&M
Skor, Monki
Väska från Friis & Co, rött läppstift och nagellack. Dessutom en H&M-påse innehållande min systers julklapp.

I övermorgon slutar skolan. Längtan är stor.

Struvan

169346-1329
Dagen har spenderats hos farmor och farfar. Vi gjorde mandelmusslor och struvor, åt gröt och lekte med deras söta hund, Herman. Sen att han visade sig vara väldigt modellig av sig var ju trevligt.

Hårband, okänt ursprung
Scarf, second hand
T-shirt, Granit
Byxor, Monki
Kappa, H&M
Skor, Monki
+ rött nagellack

Ikväll ska min farbror firas med kalas.

Tillbaka

169346-1328
Hallådär igen. Igår var det pluggande som vanligt, och i förrigår var det träff med roliga människor kväll och natt. Nu ska jag fixa klart min labrapport(fy för dessa labrapporter), och sedan blir det besök hos Olivia.

( Tights, Monki
Linne(under), Topshop
T-shirt med fåglar(?), t-shirt från Team Sportia och egenritade fåglar
Kofta, mammas
Halsduk, Monki
Klocka, DKNY
+ rött nagellack )

Hunnd

169346-1326
En sida, mycket inspiration. Den är svår, kanske omöjlig, att inte gilla.
Bild: Hunnd.se

Update(torsdag): Nej, inget har hänt mig, jag har bara otroligt mycket läxor nu de sista dagarna. Imorgon är jag tillbaka vill jag lova.

Lånat

169346-1321
Min systers kappa som jag älskar, och mammas jodphurs(som precis är försmå).Spetsklänning och t-shirt.
Gårdagen spenderades på Tivoli i Köpenhamn med goda vänner. Vi åt kanderade äpplen(som dock inte var så goda), tittade på de fina lamporna och njöt av julkänslan. Också pussade jag en trähäst.

Idag ska jag studera till tusen, biologi, filosofi och svenska. Möjligtvis matte. Det ska bli tråkigt.

Sjundeitolfte

         169346-1316169346-1318
Godfredag. Klockan är 18.04 och jag kom hem från skolan för en stund sen.

T-shirt, pappas omfixade
Skinnjacka(jag blev lycklig när det var så varmt idag), H&M
Halsduk, Monki
Väska, loppis
Skor, Monki
(mhm, jag vet att det ser ut som om jag plutar emd läpparna på korten, och jag vill bara poängtera att så inte är fallet.)

Bord

image1315
Jag är ganska dålig på det där med rubriker måste jag erkänna.
Idag fick jag nästan klippa upp mitt helt nya skåpslås. Det skulle i så fall vara den tredje gången denna terminen. De tidigare två låsen har varit sådana med nycklar till, med givetvis har jag slarvat bort dessa. Det nya dock är med en kod, som jag omedvetet råkade ändra imorse. Turligt nog klurade Anna ut den, och allt var frid och fröjd igen.

Förresten har jag kommit på hur min drömjacka ser ut för tillfället. Såhär. Men jag väntar tills rean tror jag bestämt.
Bild: Minimarket(varifrån jackan är)

Som sommar

169346-1309
Det lite gula ljuset får mig att tro att det är sommar(och får även mitt hår att se ytterst gult ut). Att hoppas att jag kan gå omkring utan jacka, vantar och halsduk. Men i stället är det vinter, och utan snö. Varför?

T-shirt, Granit
Kofta, Monki
Halsband, gjort själv
Kjol, fasters gamla
Strumpbyxor, H&M
'Pippiskor', Monki
+ rött nagellack

Gissa förresten vad jag såg på MQ? En tonad tröja à la Velour, snygg var den. Priset var 300 kronor.

Tjugoen

169346-1307
Snart är det jul, känns det som i vart fall. Nya klänningen hade jag på mig idag, med nya koftan, second hand-scarf, svarta strumpbyxor och pippiskorna. Röda naglar. Klänningen ser ut såhär i modellen, ifall någon skulle vilja veta. Smaragdgrönt är min favoritfärg för tillfället, sådär lagom mysig.

Mademoiselle Lapin

169346-1297169346-1300
Dagens har spenderats i Lund med familj och Olivia. Först besöktes en julmarknad och sen åkte vi till Nova Lund. En smaragdgrön klänning köptes på Indiska. Den är fin den.

Långt linne/tunika, H&M
Kofta, Monki
Halsband, gjort själv
Ribbade leggings, Monki
Väska, second hand
(Pippi-)skor, Monki
Kaninhuvud, lånat
härifrån

Nu ska jag studera.. fytusan.

Alltsammans

169346-1294
Mhm, jag vet. Bilderna blir tråkiga såhär på kvällen, men min kamera är fasligt usel att fotografera med i dåligt ljus. Så är det.
I alla fall, idag var jag i Malmö, spenderade pengar. Ovan syns det jag köpte, allt ihopsatt till en enda outfit, det vill säga en grå kofta från Monki(med svarta, fina knappar), t-shirt från Granit(overlockade kanter!), klänning från H&M, ribbade tights från Monki, två par strumpbyxor(röda och lila) från H&M och skor från Monki.

Dock är jag utöver detta sugen på ett par mc-boots, från Wedins. Men de får vänta.

RSS 2.0