Sommarhimmel.

169346-394

Det känns som sommar denna söndag. Jag är på riktigt bra humör. Håller på och fixar på min "Let's fight global warming"-t-shirt, men jag tror jag måste köpa någon slags färg att fylla i bokstävena med. Pennan jag skulle fylla i med funkar nämligen inte lika bra som jag hoppats på.

Har haft krig mot vår strykbräda idag, men lyckades faktiskt sätta upp den för en gångs skull(yes!).
Annars har jag inte gjort speciellt mycekt idag. Snart kommer pappa med pizzorna vi beställt, längtar efter min med kyckling, curry och vitlökssås.
Blev en lite annorlunda outfitbild idag, tyckte det kunde vara lite kul.

Vad har ni gjort/ska göra idag?

Mot kjoltider, eller?

169346-392

Klänningen har ju varit väldigt hypad länge nu, men kjolarna börjar dyka upp på fler och fler ställen. Själv känner jag behov av kjolar, men A-linjeklänningar är jag andå otroligt svag för.
Bilder: Acne's webshop, Net-a-porter
Vad tycker du bäst om just nu, kjol eller klänning?

Spetsigt.

169346-388
Detta är dagens, med något som ser ut som en lite halvdöd pose:
- Något grått som fortfarande går under namnet koft-hood-sak, H&M
- Klocka, DKNY
- Svart spetsklänning, gammal sen jag var liten
- Svarta tights, TOPSHOP
- Silvriga ballerinas, H&M
+ Röda naglar med vita prickar

Nu ska jag se omjag kan slänga ihop någonting att äta, och sen måste jag rensa upp det gigantiska täcket av kläder som ligger på mitt rum... eller nej, jag går nog ut i vädret vid närmare eftertanke. 20 grader i skuggan är ju inte helt fel :D

Bye.


Dagens köp

169346-383

Blev en enkel koft-hood-sak(?) från loveable H&M. Jag ska ha den till allt har jag bestämt mig för. Granna klädda knappar har den och lagom längd. Blir premiäranvändning imorgon, så då får ni se den på!

Jag tänkte på det, vad säger ni om dessa i blå? Gillar verkligen modellen, men är osäker på vilken färg.

Flamingo eller struts?

169346-381   169346-385
Det blev ingen text på t-shirten jag fixade till igår, utan tre djur. Någon blandning av struts och flamingo skulle jag tro att de är.
Dagens:
- Stor t-shirt med "tryck", Team Sportia & hemmafixat "tryck"
- Armring, Guldfynd(?)
- Klocka, DKNY
- Jeans, Cheap Monday
- Silvriga ballerinas, H&M
+ Väska från Lacoste & prickiga naglar
+ adderade även mitt kulhalsband från M925(efter bilden tagits dock)

Blev lite stressigt imorse, men jag hann med bussen iaf. Jag gick upp jättesent, lillasystern missade skolbussen och allmänt kaos rådde i mitt huvud när jag la in bilderna samtidigt som jag som hastigast slängde i mig  en tallrik havrefras(med jordgubb :D).
Lägger upp bilderna bättre efter hemkomsten.

Trevlig dag!

Grå, jordgubb och lite grönblå.

169346-379169346-377
Dagens färger, plus svart. Matteprovet imorse(som jag pluggade till igår, därav no bloggning), gick rättså fenomenalt jämtemot vad jag förväntat mig. Efter skolan slank jag in på Team Sportia och inköpte en t-shirt som jag nu ska gå loss på med textilpennan.

Dagens clothes:

- Grå, långärmad, ribbad tröja(gammal som gatan), Miss 60
- Jordgubbshalsband, hemmagjort
- Klänning, sytt själv
- Klocka, DKNY
- Strumpbyxor, TOPSHOP
+ röda naglar med vita prickar och svarta ballerinas från Din Sko.

Flugsvamp.

169346-376Tyvärr ingen prickig klänning, men prickiga naglar(ringfinger och långfinger) däremot, som små flugsvampar.
Jag har haft väldans otur idag. Missade nämligen 2 bussar imorse. Inte då nice, och inte så smidigt heller för den delen.

Dagens outfit:
- Pärlhalsband med stora pärlor, second hand
- Blårutig klänning, TOPSHOP
- Blågrå strumpbyxor, TOPSHOP
+ röda naglar med vita prickar.

Har köpt en tygritarpenna idag på lunchrasten, så vi får väl se vad som händer ikväll. Om jag hinner dvs, eftersom jag nästan är dränkt i ett hav med läxor.
(Bilderna är pop-ups)


Söndagskläder.

169346-368
Idag är det söndag, vilket jag tror ni alla vet i och för sig, men idag ska jag plugga. Jag tror det är min allmänna söndagssyssla, Fy så tråkigt egentligen. Men eftersom vi har matteprov på onsdag och jag ligger ca 10 sidor back är det nog ändå rätså klokt.

Kläderna:
- Vit sönderklippt t-shirt, inspirerades av Almas söndeklippningar av t-shirts och klippte itu min egen
- "Wayfarer"- solglasögon i halsband, hemmafixat
- Jeans, Tiger of Sweden
+ pumps från Bruno Magli vintage(som jag dock inte ska ha inomhus) och röda naglar(Lumene).
Den silvriga lilla börsen längst upp var jag bara tvungen att visa, hittade den i en låda. So cute.


Multifunktionella gardiner.

169346-366
Köpte tyg till kjolen idag och hittade även en gardinkappa för 19 kronor. Med en raksöm och ett brett gummiband blev den en kjol med härlig paperbagwaist. Billigt och bra minsann.
Dagens tips alltså: Kolla efter gardinkappor!

Tjugonio kronor.

169346-360169346-362
Räcker till mycket om man tänker efter. 58 tuggummin à 50 öre eller ett nagellack från H&M. Själv var detta priset jag fick ge för ovanstående blåa, plisserade kjol. Halva priset i second handaffären, helt underbart.

Idag slutade vi tidigare än väntat(skulle slutat vid fyra men slutade halv 12) och jag åkte till Lund. Väl inne på Vintage by Humana hittade jag godingen för, just det, 29 kronor.
Minuterna senare fann jag det lackiga rosettskärpet♥ på kära H&M. H&M is good. 129 kronor var ord.pris men med en rabattkupong var priset plötsligt nere i 79.

Idag provade jag även linnet från Acne. Det satt perfekt, men såklart fanns det bara i ljust, och jag vill ju ha ett svart. Kanske får beställa ett från webshoppen. Men 600 kronor är mycket tycker jag.

Till
lunch: Pölse i sådant där långt bröd med ketchup, senap och söt senap.

Inför hemkomsten hade det lätta regnet blivit annat än lätt och på bussen hem satt jag rättså blöt efter väntan i blåsten.
Bilderna är tagna av systern min. Lite annorlunda pose på bild nummer 2 dock. Menmen.
Trevlig kväll till er alla!

Så var det second hand då.

169346-354169346-356
Ja, det blev lite, endast lite, men välförtjänt shopping idag. Vi hade nationellt prov idag i Engelska(delen där man pratar) och det gick bra om jag får säga det själv. Därför kände jag mig glad när jag inträdde på Nostalgi och fann den blåblommiga kjolen som jag varit och klämt på många gånger men aldrig köpt. Den fick i alla fall följa med hem tillsammans med en bok. Boken är egentligen mer som en pärm och innehåller ritningar på kläder, mönster och beskrivningar från kanske 50-talet eller någon gång då. Ska bli roligt att försöka mig på att sy något av plaggen i den. Men den är ju även bra som inspiration.
169346-355
Nu ska jag äta middag. Lax.

Idag, onsdag.

169346-352Dagens klädval blev följande:
Blå topp med puffiga ärmar, TOPSHOP
Blazer i manchestertyg, gammal omsydd från Jc
Kulhalsband, M925
Armband, Pandora
Klocka, DKNY
Jeans, Cheap Monday
+ sneakers från Adidas och väska från Lacoste.

(Tryck på bilden för större bild)

Dagens, tisdag

169346-346Det är förmiddag, jag har haft prov, och kemiläraren är sjuk. Därför har vi en enorm håla, då jag planerat att plugga franska, till provet i eftermiddag. Att tillägga är att så gott som alla andra har åkt hem, så jag sitter här helt själv.

(Bild kommer senare)

Dagens:
- Vit bastopp, H&M
- Leopardmönstrad, grå kofta, H&M
- Kulhalsband, M925
- Paperbagwaistkjol(med sidenband i midjan), hemmasydd by me
- Nästintill genomskinliga, glansiga strumpbyxor, Twilfit
+ svarta ballerinas, Dinsko

Nu ska jag plugga och drömma... och kanske ta en trip till H&M? Hoppas mina silverleggings från AA kommer idag, någon annan som beställt ett par?

Dagens.

169346-342Idag är solen uppe och det är nästan sommarväder. Var och åt glass precis, smarrigt var det. Idag hade jag en "favorit i repris", eller vad man nu ska kalla det. Orkade inte ta en ny bild nu, har två prov imorgon så det blir plugg, plugg, plugg nu. Tråkigt men sant. Får kompensera för det imorgon.
Dagens är:
- Rosettklänning, Gina Tricot
- Neonrosa tights, 20-kronorsfynd från Ica Kvantum
Ej på bilden:
- Silvriga ballerinas, H&M

Förresten, ni har väl sett det underbara rosetthalsbandet hos M925? Helt adorable, tror faktiskt jag ska beställa ett. Är så nöjd med kulhalsbandet därifrån som jag sedan tidigare har.

Bye.

Stiligt.

169346-340
Är helt kär i hennes outfit, så snyggt! En sån där kjol får bli mitt nästa syprojekt, jättesöt modell liksom. Fint med kragen också, kanske också något man skulle kunna sticka själv?
Riktig inspiration får jag av bilden i alla fall.



Bild: Facehunter

Söt, så söt.

169346-338
Jag gillade verkligen blåbäret och körsbären, men jag måste säga att jag tycker hjärtat är snäppet sötare. Skulle vara jättefint till en blå- och vitrandig topp eller linne... eller egentligen till nästan vad som helst. Tjusigt är det i alla fall.
Bild från Net-a-porter

Nytt i garderoben.

169346-335169346-334
Idag blev jag minsann klar med min blåa paperbagwaist-kjol. Sydde på hällor och fickor precis som på Acne's variant, men har dock inget spänne i skinn. Det blev ett i tyg i stället. För att tillägga är färgen på bilderna inte riktigt som den är i verkligheten. Den är mörkblå, men på bilderna ser den lite mellanblå ut.
(Tryck på bilderna för större bild)

Vad tycker ni om den?

Länktåg.

Supersnälla Danwei la till mig på listan, och nu ska jag lägga till tre av de bloggarna som jag brukar läsa..

Copy

1. Klistra in texten i ett nytt blogginlägg. Precis innan den kopierade texten skriver du ett kort stycke där berättar om listan och länkar till den bloggaren som lade till dig på listan. Det här är viktigt eftersom det därmed inte skapas duplicerade inlägg. Eftersom någon också lade till dig på listan torde det inte var för mycket begärt att bjuda på en extra inlänk till den personen.
2. Ta listan under Mina tre tillägg från bloggen som lade till dig och lägg till dem under rubriken Originallistan. Känn dig fri att ändra länktexten till din egen blogg för att få varierade nyckelord i dina kommande inlänkar.
3. Lägg själv till max tre bloggar under Mina tre tillägg.
4. Kontakta de som du har lagt till och be dem göra samma sak.

Mina tre tillägg
Spegelbilden: Elin bloggar om mode, kläder och annat trevligt.
Alma: Tjej med grymt snygg stil som är duktig på att sy.
Ragnhild: Secondhandfynd, hemmasytt och inspirerande foton.

Orginallistan
Käthe's modeblogg: Här hittar man modetips, recensioner och en massa inspiration.
UmmaGumma - The time is Now: En härlig tjej som skriver både tankeväckande och underhållande blogginlägg.
Elins blogg: Inspirerande och kreativ som bara den!
Modesty Mia: Härligt positiv tjej som har färgsprakande collage och roliga outfitsposer!
Danweistyle: E-baybruden! Hon kan konsten att gräva fram alla guldkorn!
Fröken Ellas känsla för kläder: Här kan man få bra tips på hur man skall klä sig för sin kroppsform m.m.
Lalisen: En riktig fynderska som dessutom kommer med ett och annat hälsotips.
Saker och ting: Tankar om livet och bloggar om inredning och andra ting.
Guldkanter: En galen tös som bjuder på sig själv. Hon får mig att skratta.
Miss Keep Your Distance: En otroligt underhållande och välskriven blogg. Hon bjuder på sig själv och får mig att skratta högt flera gånger!
Mi Casa: Inredning varvat med personliga saker och allmänna funderingar.
iMolly: Jättefina foton, mycket inspiration och härliga färger!
Millans Bak: Mycket gott
Miss Sophie: En förvirrad Höna
Dolcevita: tjejsajt
Äta bör man: godmat
Cutwalk: frisyrblogg
Frisörguiden: frisyrer
Manligt
Carolangel: blogg om allt möjligt
Christina: skriver om mat , kryddor, örter: Har hur många fina och goa´ recept.
Annelie: skriver om allt möjligt. Livet, familjen, fina matrecept.
Carina: skriver om utbildning, pyssel-allt möjligt.
Livet efter: Skriver om livet före och efter hennes ögonsjukdom
beckfjall1: Föredetta missbrukare som skriver om sitt liv idag
Sussibussi: Fyrabarnsmor som skriver om sin vardag
Theas rum : Tvåbarnsmor skriver om inredning och sin vardag
Whiskeyochchampagne : Skriver om allt från sitt vackra hus till barn och mat
Hannajos : Trebarnsmor som älskar kläder, brottning och inredning.
Mariakoden: mycket humor från stort hjärta och mycket snyggt att se på.
Medaljongen: härlig inspiration från ett smakfullt hem, där rara Maria med familj bor.
Kol och krita: snygg blogg med fina inspirerande bilder som ofta är helt i min smak.
Dreamhouse: Här får man ta del av en massa inspirerande interiörbilder samt ett spännande husprojekt.
Isa: Härlig blogg där man ofta får ta del av formgivare Isas nyproduktion. Kika in och ta del av hennes underbara alster!
Hemmariket: för att det finns så mycket fint att titta på hos henne och hon är en trevlig person.
Emmalexa: som har en blogg med varierat innehåll, allt från vardagsbetraktelser till djupa funderingar.
Junitjej: som alltid är uppmuntrande och hittar på finurliga saker att gissa på.
Puppan: En av mina absoluta favoritbloggar! En mycket inspirerande blogg om Puppans lägenhetesrenovering och tankar kring inredning. Bloggen är så inspirerande att den i alla fall fått mig att någon gång vilja renovera en lägenhet eller ett hus!
Anne's food: Den absolut första bloggen jag hörde talas om! En suverän matblogg med massvis av kanonbra recept som ni bara inte får missa. Som en extra bonus visar Anne ibland bilder på sina underbara katter!
Cleo: Undrar om inte detta är Sveriges främsta inredningsbloggare?! Cleo tipsar om allt vad gäller inredning och design och nya inlägg skrivs i en rasande fart vilket jag tycker är jätteroligt! Klart läsvärd!
Secondhandsisters: Anna bloggar om design, både nytt och gamalt och har massor av bra tips på var man kan få tag i secondhandgrejer!
Scrolla & sålla: Scrolla inspirerar med allt ifrån heminredning och konst till pyssel och mat!
Katten Pejst: Inredning, inredning och inredning utifrån en personlig vinkel! Också de små husdjuren får sin plats i hemmet :)
Perlan: Inspirerande blogg som uppdaterar ofta och bjuder på fina bilder! Pernilla är en glad o go bloggkompis!!
art[e]fact: Blogg som ger mersmak vad gäller design och konst på ett personligt vis!
Saravillfara: Inredningsblogg som man blir beroende av!!
Kix koll: En spännande blogg som ofta visar annorlunda & häftiga designprylar/möbler, från alla delar av världen.
Mandimoon: Designstuderande tjej boende i Spanien som skriver om allt möjligt med mycket humor och personlighet.
Carolangel: Bara av att komma in på sidan gör en glad! Mycket färg och roliga bilder blandat med personliga inlägg om allt mellan himmel och jord.
Inredning och pyssel: Anonym tjej men många tips för alla pysselglada och designfanatiker. Massor med härlig inredning och pysseltips. Mysig blogg.
Tinaminastina: En trebarnsmamma med ett härligt hem, varm och närvarande.
Cina med mera: Småbarnsmamma med pyssellust, har två härliga killar som gärna är med på kort.
Petra: Generös med bilder på sig själv och familjen.
Fridasfunderingar:sportintresserad, skriver om vardag och inredning.
Vardagslycka: Skriver om inredning och familjeliv!
Karro : Nybliven bloggare som gillar inredning, barhäng och laga mat
Sannas lilla vrå: Mysig blogg med härlig inredning och familjeliv.
Vicke: Skriver om familjliv, inredning och IKEA
Kitchenbloom: Saga! Inspiratör! Skriver om inredning, familjeliv, mm.
Camillas nya hem: Skriver om husbygge, inredning m.m
Perlan: Mycket heminredning och en förträfflig fotograf
TiniTott: Inredning, pyssel, foto och livet i allmänhet
Hemma hos Linnea: Om det mesta inom design och inredning och hemma-hos.
For the love of country: Om lantlig inredning, drömhus, loppis och hemma-hos.
Katterochpasta : Har otroligt fina kollage och är så duktig att få till bilderna!
Lilla My: Pitetjej som skriver och visar fina bilder!
Sofie: Också en pitetjej som skriver och visar bilder från sitt hem.
Julie K: Jättevackra bilder från Norge, på både djur, natur och fina saker för hem och trädgård.
Evelyn
PiaLotta: Tar ofta upp viktiga ämnen. Bra blogg med fina bilder.
Dumpad: Lite mer personlig blogg skriven av en ung, anonym tjej.
Mossfolk: Lite djur, lite natur och mycket vardagsliv.
Dagtätarum: Filosofi och livet på hög nivå
Arga mamman: Verkligt, ofta roligt och mycket nära
Lantliv: bosatt på en av de vackraste platserna i Sverige som lär mig bl a om det ekologiska livet
Persilja: en underbar fyrabarnsmamma med härlig galghumor (norrbottning!)
Aglio e olio: helt otroligt vacker foto- o matblogg skriven av en svensk tjej bosatt i Toscana
Under the boardwalk: en kreativ mamma som skriver om stort och smått
Dubbelörnen: Tankar och funderingar från Karl-Johansgården
Amatankar: Vardagsbetraktelser på ett roligt sätt.
Elisabet: En underbar blogg som berör både djup och yta, som har fantastiska bilder, och framförallt som framhäver de små ögonblicken och det förunderliga med livet.
Anne-Maj: Om livet som döv och nästan blind i de hörandes och seendes värld...
Drömhem: En inspirerande blogg som är fylld med snygga bilder! Duktig är hon på att fixa arrangemang och pyssla! Hon inreder även snyggt!
Pysselpinglan: En kreativ tjej med många pysseltips. Det finns även inredningsinspiration att hitta här.
Linas fina: Blogg om inredning, katter och annat smått och gott. Personliga inlägg med snygga bilder till! En trevlig blogg med många fina bilder på inredning, katter, pyssel och mycke annat. En fin variasjon finnes på bloggen.
Tankevågor: tar jættefina bilder man kan fordjupa seg i. Har ofta vackra djurbilder.
Guldkant på livet: en jættemysig blogg, med massor av bilder på hem, hus och trædgård.

Stop Copy!

Dagens + ett köp.

169346-331169346-329169346-333
Var i Malmö en kort stund idag, men hittade konstigt nog ingenting på Storgatan("mini gallerian") förutom en blå klänning från Gina Tricot. Vet inte vad det är med mig idag, kanske fredagen den 13:e är en otursdag på riktigt?

Nåväl, detta är dagens kläder:
◊ Svart t-shirt med rosett, H&M
◊ Silverarmband(guldfynd?) med plastpåsrosett(själv fixat)
◊ Klocka, DKNY
◊ Mörkblå puffig kjol(omfärgad), H&M
◊ Neutrala strumpbyxor, Twilfit
+ rosa läppstift(Kanebo) och silvriga naglar(H&M's lack)
Utanpå:
◊ Ljusblå parkas, pappas gamla(omsydd)
◊ Silvriga ballerinas, H&M

Hur har fredag den 13:e varit för er hittils?


Lycklig som få, med tidningen i hand och allt.

image328
Idag kom jag på att jag skulle köpa Modette. Denna tanke dök upp i mitt huvud mitt på 2-timmarshålan och resulterade i att jag tvingade H att följa med mig till Pressbyrån. Väl tillbaka på skolan satte jag mig och läste tidningen, och jag gillar den verkligen!

Vad tycker du om Modette?

Sen har jag en sak att bekänna(nu låter det som jag har syndat..). Jag tänkte bara plötsligt lägga upp en outfit bärande dem när de kommit, men jag kan ju såklart inte hålla mig för att berätta. Silverleggingsen från AA är beställda och jag väntar dem anlända på kanske måndag eller tisdag!


Goddag.

169346-324Idag har varit en underbar och solig dag. Mina kläder var(och är) följande:169346-327
◊ Vitt och svartrandigt linne(under), H&M
◊ Lång lila topp, H&M
◊ Halsband med wayfarerliknande solglasögon, gjort själv
◊ Svart blazer i manchester, omsydd kavaj
◊ Svarta jeans♥, Cheap Monday
◊ Pumps med rosettdetalj, Bruno Magli(vintage)
+ Silvriga naglar(med hjälp av H&M's excellenta silverlack)

Nu ska vi snart få besök av en familj från Tyskland och senare ikväll ska jag minsann sätta mig och sy en kjol, eftersom jag nu köpt matchande tråd. Resultatet kan komma senare idag, eller imorgon. Imorn är jag dessutom ledig, härligt värre!
(Bilden är länkad så tryck på den för förstoring)


Mitt klädval idag.

169346-320169346-319Kände mig lite extra ambitiös idag, så det blev både inomhus- och utomhusklädselbilder idag.
- Pärlhalsband, second hand
- Grå t-shirtklänning med rosettryck, Gina Tricot
- Blåa strumpbyxor, TOPSHOP
- Silvriga ballerinas, H&M
- Svart ullkappa, H&M
- Svart, brett sidensband, okänt ursprung

Bilden med kappan är för övrigt tagen inne på MQ, där jag provade ett linne, men det var inte så snyggt på. Såg även en fin body, men jag vill ju ha en med ryggurringning, och det hade inte denna. Så den fick vara. Jag tog även en sväng in på tygaffären, där mörkblått tyg köptes. Undrar vad det ska användas till?

Update;
Bilderna är nu popup-bilder.


Påskdagens.

169346-317
Lite färgglatt blev det idag, men ändå ganska enkelt och mycket komfortabelt. Som gjort för denna dag som är fylld med endast  läxläsande. USCH!  Nåja, lite bloggande kanske oxå förstås, och pysselpauser.
Dagens:
- T-shirtklänning med rosettryck♥, Gina Tricot
- Neonrosa tights, 20-kronorsfynd från Ica Kvantum(!)
+ rosa läppstift, bara för att, liksom.

Hoppas ni får en mindre läxfullproppad dag än mig!

Lördagens.

169346-315Idag ska jag jobba, och därför blev det en outfit som inkluderar min blus och mina strumpbyxor, som jag sen ska ha till mina arbetskläder:
- Vit blus, TOPSHOP
- Svart klänning, sytt själv
- Sidenband i midjan, okänt ursprung
- Strumpbyxor, Twilfit
+(ej på bilden) svarta ballerinas från Dinsko och ullkappa från H&M.

Testade förresten Maxfactors nya mascara Masterpiece Max idag, och blev glatt överraskad då jag tyckte den t.o.m. var bättre än min Dior Show. Fas ifs börjar min Dior bli lite gammal nu så de är kanske inte helt rättvist att jämföra dem nu...

Trevlig påskafton till er alla!

Kläder - Födelsedagsfirande

169346-311169346-312
Idag ska vi fira min kära fars födelsedag. Släkten kommer ikväll och det ska bli god mat och mycket godis. Vi köpte hela tre fulla påsar, men jag anar att en del kommer vara till våra påskägg ifs. Har satt upp studsmattan med min lillasyster idag, och självklart hoppat lite då. Städat rummet har jag oxå hunnit med(med städa menar jag dammsuga, inte röja upp alla saker).

Detta har jag på mig idag:
- Vit klänning, sytt själv
- Jeansskjorta, lånad av mamman
- Sidenband i midjan, okänt ursprung
- Skinnväska, second hand
- Svarta strumpbyxor, någonstansifrån(?)
- Pumps med rosettdetalj, Bruno Magli(vintage)

Förresten, vad säger ni om skorna med kilklack från Vagabond? Funderar nämligen på ett par men tvekar lite.
Nu ska jag lacka om mina naglar i någon fin färg, eventuellt mörk metallicblå(fast mitt är från Depend).
Bye.

När jag insåg att jag inte passade i "riktiga"...

169346-305169346-306.. gjorde jag ett par till halsbandet. Nej, riktigt så var det inte direkt. Såg Marias coola halsband och bestämde mig helt enkelt för att försöka mig på att göra ett liknande. Resultatet:
 

Ett par wayfarers kommer nog aldrig vila på min näsa trots allt, inte för att de inte är snygga, utan för att jag inte klär i det. Tyvärr. Men då är det ju bra att jag kan ha dessa runt halsen i stället.

Så, vad tycker ni om mina små plastbågar?

Today's.


169346-302Idag blev det:
- Grå bastopp, H&M
- Prickig bolero, H&M
- Rosetthalsband, bestående av en kedja och ett sidenband helt enkelt
- Skärp, TOPSHOP
- Svarta jeans, Cheap Monday
+ Silvriga balleinas, H&M

Måste rusa, ska till tandläkaren.
Bye.

Outfit idag.

169346-298Dagen har spenderats hos trevliga O och vi har haft picknick ute i solen och tittat på film. Detta bars idag av moi:
- Lila, lång topp, H&M
- Jordgubbshalsband, hemmagjort
- Grå huvtröja, Jc
- Svarta leggings, TOPSHOP
+ svarta ballerinas från Din Sko 

Nu ska jag krypa upp i soffan och titta på Skenet bedrar(Keeping up Appearence), ett av mina absoluta favoritprogram.

Trevlig natt!


Inte så mycket men lite.

169346-293
Ja, det blir ju inte alltid så mycket shopping. I kläd- och accessoarväg blev det ett par strumpbyxor(99 kr - studentrabatt!) och ett reafyndat finfint läderskärp för endast 38 kronor, båda från TOPSHOP. Sen blev det ju shampoo & balsam(L'oreal Elvital Nutri Gloss), just bara för att det kostade 19 kronor på H&M och brukar kosta det dubbla i mataffären. Slingmedel blev ju också äntligen köpt, även fast jag sa både igår och i förrigår att jag skulle köpa det, menmen.
Sen var det inte så mycket mer med det.

Dagens har ni inte fått se idag, men här är den iaf:
- Pärlhalsband, farmors gamla
- Vitt ribbat linne, TOPSHOP
- Leopardmönstrad kofta, H&M
- Kjol med litegrann paperbagwaist, syddes imorse by me
- Sidenband för att knyta ihop kjolen, okänt ursprung
- Blågrå strumpbyxor, TOPSHOP
+ Svarta ballerinas(Dinsko) som gett mig fotont efter en hel dag på stan, ajaj. Hade även min skinnväska från 2hand.

Som ni kan se på samtliga av bilderna är mitt röda nagellack näst intill avskavt på majoriteten av mina 10 fingernaglar. Bara för att tillägga.
Nu ska jag läsa och sova.
Godnatt på er!

Snart iväg.

Håller på att värma mat i mikron. Ska snart till Lund och kolla efter present till pappan och lite annat.

Förutom present ska jag kolla efter detta:
- Linne eller body (med ryggurringning of course)
- Äppelhalsbandet från Guldfynd
- Strumpbyxor i glada färger(helst ett par blå)
- Ett par blåa jeans. Vet ingen speciellt modell men vill ha ett par mellanblå med hög midja iaf.
- TYG, I want tyg. Allt är liksom snart slut. Sydde dock en svart paperbagwaistkjol som ni kanske får se senare.

Bye.

Pumps med konig klack, tack!

169346-287
Bara ge dem till mig är du snäll.
Bilder: Bianco

Outfit idag & nysydd topp.

169346-282Snart ska jag åka och köpa hårslingningsmedel eftersom det inte riktigt blev av igår som jag tänkt mig. Dock satt jag och sydde på ett tyg som jag hittade, vilket resulterade i en topp. Vädret är finemang och jag njuter riktigt. Detta har jag på mig idag:
- Svart manchesterblazer, omsydd manchesterkavaj från Jc
- Klockblomshalsband, Pilgrim
- Rutigt linne, sytt själv
- Klocka, DKNY
- Svarta jeans, Cheap Monday
- Röd attachéväska, present av min farbror från Italien
- Silvriga ballerinas, H&M

Toppens detljer syns inte på den stora bilden men på de små popup-bilderna.

Trevlig dag på er! Nu drar jag och köper slingfärg.
Bye.


Så gick det med det.

Attans. Jag hade ju tänkt ha den där "visningsbilden" lite större, men det blir ju inte alltid som man vill. Någon som vet hur man ändrar den till lite större? Jag är ju inte direkt någon hejare på det här med koder och sådant där.
Tack på förhand/ Elin

Dagens outfit(s) och omsytt.

169346-275169346-276Första april är det ju idag. Kul, tycker vissa. Inte jag. Dagens började med att lillasystern sprang in på mitt rum och skrek "Elin, det snöar!". Självklart trodde ju jag på detta, men sen utbrast hon "april, april!". Därför hatar jag ibland denna dag. Jag blir ALLTID lurad, och går alltid på allting oxå.
Nu till saken: Idag kunde jag inte riktigt bestämma vad jag skulle ha på mig, så först blev det kjolen, men sen gled den ner hela tiden, så jag tog det andra istället. Får fundera ut ett sätt att hålla den uppe.
Blazern/ korta kavajen är en omsydd manchesterkavaj, som jag klippte itu och sydde till imorse. Blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt.

Outfit 1:
- Pärlhalsband med stoora pärlor, second hand
- Grå bastopp, H&M
- Kjol med paperbagwaist, köpt i någon affär någonstans..(?)

Outfit 2:
- Blå topp med puffärmar, TOPSHOP
- Svart manchester-blazer, omsydd kavaj
- Svarta leggings, TOPSHOP
- Silverballerinas, H&M
Till:
- Blå quiltad väska, köpt på loppis i Simrishamn i somras
- Rosa solglasögon♥, från loppis här hemma förförra året

Idag ska slingblekningsmedel köpas(till blonda slingor). Tycker mitt hår behöver ljusas upp nu när det blir vår. Ska även gå och hjälpa mamman och systern att klä påskriset med fjädrar och diverse pynt.

Bye.

RSS 2.0