Utmaning: Beautyfavoriter

169346-76
Tyckte det skulle vara roligt om alla förtäljde sina tre beautyfavoriter, med motivering. Är nästan säker på att denna utmaning har funnits innan men men, strunt samma. Det är alltid lika roligt.
Mina tre älsklingsprodukter är:
Lancome Fatale mascara. Jag tyckte till en början att denna mascara var klumpig och kletig men när jag väl fått rätt på appliceringen blev resultatet fantastiskt. Långa och fylliga fransar varje gång.

Smith's mentholated salve ger mig mjuka och väldoftande läppar. Finns alltid med i handväskan eller jackfickan och funkar lika bra på läpparna som på de torra nagelbanden.

Loreal True Match foundation. En bra foundation till ett lagom pris. Har testat dyrare varianter men har efteråt gått tillbaka till True Match. Funkar perfekt till min hy och med perfekt nyans till min ljusa hudton.

Jag utmanar härmed DIG som läser att göra ett kollage med dina 3 beautyfavoriter(om du vill). Motivera varför de är så bra och lägg gärna en kommentar här att du antagit den.
Take care. Bye.

Bilder från: här, här och här.

Kommentarer
Postat av: sofia

jag antar utmaningen! ;)

2007-02-05 @ 18:20:19
URL: http://mayflower.webblogg.se
Postat av: Camilla

Kul!

2007-02-06 @ 09:24:01
URL: http://www.stilic.blogg.se
Postat av: Mariélle

Cliniques High Impact Mascara. Kolsvarta tjocka fransar utan att klibba ihop dem (Inte att förväxlas med spindelögonfransar http://www.kevo.com/thumbs/m/2j/TammyFayeBakkercloseup2005-750_750.jpg ) Själv har jag inte särskilt långa, men täta ögonfransar och med alla andra mascaror har det känts som om jag varit en översminkad fjortis på crack. Med denna kan jag känna mig 'naturligt dramatisk' om det nu finns något sådant begrepp. :)

2008-04-10 @ 21:41:31
URL: http://mariellenorback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0